"Αρνήθηκε να παίξει μαζί μου" - Η Μάγδα Τσαγγάνη ξεφτίλισε τον Γιώργο Κιμούλη

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Μάγδα Τσαγγάνη, η οποία εδώ και δύο χρόνια έχει δώσει τέλος στην καρίερα της, μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και αποκάλυψε ποια ήταν η πιο δύσκολη συνεργασία της μέχρι τώρα, αλλά και για την συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη που δεν έγινε ποτέ εξαιτίας της άρνησης του ίδιου.

Οι δηλώσεις της Μάγδας Τσαγγάνη για τον Γιώργο Κιμούλη

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στην επαγγελματική σας πορεία;

Όσο εύκολα και όμορφα ήταν τα παιδικά και τα εφηβικά μου χρόνια, τόσο δύσκολα ήταν στο θέατρο. Τίποτα δεν ήταν εύκολο, πάντα είχα δυσκολίες. Όλα τα έκανα μόνη μου, ολομόναχη. Μου έχει συμβεί σε παράσταση, πασίγνωστη πρωταγωνίστρια να μου κόβει τις ατάκες. Μιλούσε ή γελούσε από πάνω μου, πριν ακόμα εγώ προλάβω να ολοκληρώσω τη φράση μου.

Ακόμα και οι ταμίες με ρωτούσαν πώς αντέχω και δεν της έκανα θέμα, αλλά δεν μπορούσα να της το πω. Δεν είχα τη δύναμη. Ενώ στη ζωή μου ήμουν πολύ ντόμπρος άνθρωπος, στο θέατρο υπήρξα κότα, ενώ δεν είχα ανάγκη, καθώς με είχε εξασφαλίσει οικονομικά ο πατέρας μου. Θυμάμαι και κάποια άλλη που μου μιλούσε πολύ άσχημα και με πρόσβαλλε ακόμα και πάνω στη σκηνή.

Τέλος υπήρξε και ο Κιμούλης που όταν του πρότειναν παλιά να παίξει μαζί μου, αρνήθηκε και είπε «αν είναι δυνατόν να παίξω με την Τσαγγάνη, εγώ που είμαι σπουδαίος» και τελικά κατέληξε να παίξει με τη Ρέα Τουτουνζή, η οποία ήταν μοντέλο και δεν είχε βγάλει καν σχολή, καλά να είναι το κορίτσι. Αυτός ο μέγας που δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του, είχε συμπρωταγωνίστρια ένα μοντέλο. Τώρα βγαίνει και κάνει μηνύσεις και είναι πάλι στην επικαιρότητα.

Γιώργος Κιμούλης

Ο Χάρης Ρώμας αρνήθηκε να μιλήσει για τον Γιώργο Κιμούλη

Μαζί με αρκετούς διάσημους, έδωσε το παρόν στην πρεμιέρα της παράστασης «Παιχνίδια στη σοφίτα» στο θέατρο Χυτήριο, ο Χάρης Ρώμας. Φυσικά οι δημοσιογράφοι άρπαξαν την ευκαιρία να τον ρωτήσουν για την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη.

Ο Χάρης Ρώμας μας έχει συνηθίσει στο να παίρνει θέση για τα όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό χώρο και έχει σταθεί πολλές φορές δίπλα στο κίνημα #Metoo. Ωστόσο αυτή την φορά ο σεναριογράφος αποφάσισε να μην πάρει θέση, διότι προτίμησε να σεβαστεί την κόρη του Κιμούλη, Μαριάννα Κιμούλη, η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση.

«Μια από τις ηθοποιούς που συμμετείχαν σήμερα στην παράσταση σε πρωταγωνιστικό ρόλο είναι η κόρη του Γιώργου Κιμούλη οπότε θα ήταν απρέπεια να κάνω οποιοδήποτε σχόλιο από τη στιγμή που το κορίτσι έχει δώσει όλο της τον εαυτό στη σκηνή. Είναι εξαιρετική. Είναι τελείως διαφορετική από τον πατέρα της» αρκέστηκε να σχολιάσει ο ηθοποιός.