«Δεν μπορούσα να λειτουργήσω όταν...» - Η αποκάλυψη του Λευτέρη Ελευθερίου για τον Φιλιππίδη

«Οι φωνές ήταν σε σημείο… Πάγωνες!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν μπορούσα να λειτουργήσω όταν...» - Η αποκάλυψη του Λευτέρη Ελευθερίου για τον Φιλιππίδη

Ο ταλαντούχος και ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό Λευτέρης Ελευθερίου ήταν καλεσμένος στο Πρωινό την Παρασκευή 25/3 και μίλησε μεταξύ άλλων, μίλησε την συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη, μιας και αυτές τις μέρες πλησιάζει η συνέχεια της στις δικαστικές αίθουσες.

Η συνεργασία του Λευτέρη Ελευθερίου με τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Του είχε επιτραπεί κι από παραγωγούς το ότι ένας άνθρωπος για να βγάλει ένα αποτέλεσμα, πρέπει να έχει μια αυστηρότητα. Μέχρι εκεί καλά και τον θεωρώ από τους καλύτερους ηθοποιούς ειδικά στο θέατρο. Τις καταγγελίες προς το πρόσωπό του δεν μπορούσε να τις αποφύγει. Δυστυχώς ήταν ένας άνθρωπος που είχε ξεφύγει πολύ από την κατάσταση. Είχε ξεφύγει η συμπεριφορά του σε σημείο που να μη το αναγνωρίζει… Έδειξε ιδιαίτερη σκληρότητα όσον αφορά τη συμπεριφορά» είπε και συνέχισε...

«Επειδή μεσουρανούσε, το μόνο που μπορούσα να του πω σε μια επόμενη συνεργασία είναι ότι δεν μπορώ να συνεχίσω. Έλεγα ότι μάλλον έχω κάνει κάτι λάθος. Μπορεί να σε έπαιρνε τηλέφωνο και να σου έλεγε είσαι μαζί μου εν λευκώ; Έτσι κλείσαμε τη δουλειά. Αυτό σήμαινε ότι αν κάτι δεν πήγαινε καλά στην παράσταση και περνούσαμε το όριο, μπορούσε να φωνάξει… Ο Πέτρος το έπαιρνε προσωπικά, ότι αν δεν κάνεις κάτι καλά, το κάνεις ως αντίσταση στο όνομά του. Εκεί έχασε την μπάλα ο Πέτρος. Οι φωνές ήταν σε σημείο… Πάγωνες. Δεν μπορούσα να λειτουργήσω» πρόσθεσε ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Στο πλευρό του συζύγου της η Ελπίδα Νίνου - Οι καταθέσεις για την υπόθεση βιασμού το 2008

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα 28 Μαρτίου και αυτή τη φορά ο ηθοποιός, παρόλο που συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβρά θέματα υγείας, θα παραστεί κανονικά στο δικαστήριο.

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του προσπαθούν να αποδείξουν την αθωότητά του πρώτου και γι' αυτό η γυναίκα του πρσπαθεί να ενισχύσει την κατάθεσή του και μάλιστα έχει πραγματοποιήσει δηλώσεις και για τις μάρτυρες με μία από τις χειρότερες, ίσως, αυτή για την τρίτη μάρτυρα.