Στιγμές χαράς για την Έλλη Κοκκίνου

Τρυφερές φωτογραφίες από την βόλτα με τον γιο της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές χαράς για την Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου, λίγες μέρες πριν μάθει πως είναι θετική στον κορωνοϊό, εντοπίστηκε στους δρόμους της Αθήνας, την ώρα που έκανε βόλτα με τον, όχι τόσο μικρό πια, γιο της, Αλέξανδρο Βασιλειάδη.

Αν και η τραγουδίστρια και ο πρώην σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της, έχουν επιλέξει να τον κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η ίδια μόλις είδε την κάμερα ήταν απόλυτα χαλαρή και χαμογελαστή.

«Ήταν και είναι επιλογή μας με τον πατέρα του να μην δημοσιοποιούνται φωτογραφίες του Αλέξανδρου στα media. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε χτίσει μια υπέροχη σχέση. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Είμαι συνέχεια κοντά του και προσπαθώ να με εμπιστεύεται και να μου λέει όλα όσα θέλει να μου πει», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στο παρελθόν.

Έτσι, στην φωτογραφία, το πρόσωπο του γιου της αποκρύπτεται, αλλά δεν γίνεται να μείνει ασχολίαστο το πόσο έχει μεγαλώσει και πως έχει ξεπεράσει και την μητέρα του σε ύψος και ας είναι μόνο 14 ετών.

Η Έλλη Κοκκίνου στην εμφάνισή της επέλεξε ένα μαύρο σύνολο και μαύρες αρβύλες, αλλά το μπεζ παλτό της έκλεψε την παράσταση.

Η βόλτα της Έλλης Κοκκίνου με τον γιο της στους δρόμους της Αθήνας

Η Έλλη Κοκκίνου και ο γιος της

Η Έλλη Κοκκίνου και ο γιος της σε βόλτα

Έλλη Κοκκίνου

«Όταν έρθει η στιγμή και θέλω να δείξω τον σύντροφό μου, τότε θα...»

Την Έλλη Κοκκίνου συνάντησε η κάμερα του «Πάμε Δανάη» η οποία αποφάσισε να δώσει συνέντευξη στην Δέσποινα Καμπούρη, η οποία μίλησε για την καριέρα της, το νέο της τραγούδι, την προσωπική της ζωή, αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Βρίσκομαι σε μία πολύ δημιουργική φάση της ζωής μου. Το “Μου ‘χει στοιχίσει” είναι ένα γυναικείο τραγούδι, γραμμένο από γυναίκα. Ήταν συνειδητή επιλογή μου να αποστασιοποιηθώ ξανά, κάνοντας λίγα και επιλεκτικά πράγματα. Οι πιο πολλές προτάσεις μού έγιναν τα τελευταία χρόνια και είπα τα περισσότερα όχι.

Έχω αποφασίσει ότι δε θέλω να κάνω ξανά τίποτα που δε μου γεμίζει χαρά την ψυχή. Ιδανικά θέλω να ξανακάνω ‘πάρτι’ και τέτοιες συνεργασίες, ώστε να είμαι κοντά με τον κόσμο. Είμαι φιλική με τους ανθρώπους. Αν νιώσω όμως περίεργα βάζω ένα ‘τζάμι’ μπροστά μου και δεν αφήνω κανέναν να με πλησιάσει», είπε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου.

Για το ξαφνικό πικ που ανέβασε την καριέρα της μίλησε η τραγουδίστρια, υποστηρίζοντας πως τα πρώτα χρόνια της καριέρας της ήταν αρκετά απόμακρη. «Στο παρελθόν, μόλις είχα γίνει πολύ γνωστή, έμπαινα σε έναν χώρο και από άμυνα ήμουν απόμακρη. Δε θέλω καθόλου τους κόλακες στη ζωή μου, δεν τους αντέχω. Ο πιο αυστηρός κριτής μου έκτος από τη μητέρα μου, είμαι εγώ».

Για τον γιο της τον Αλέξανδρο, η Έλλη Κοκκίνου ανέφερε: «Ο γιος μου Αλέξανδρος σκοτίστηκε. Δεν τον αφορά καθόλου τι κάνω και μου αρέσει πολύ αυτό. Ποτέ δεν έκανα τον γιο μου μέρος της δουλειάς μου. Ο Αλέξανδρος ακόμα δεν ξέρει τα περισσότερα τραγούδια μου.

Ήμασταν σε ένα πάρτι γενέθλιων και ο DJ έβαζε δικά μου τραγούδια και κάτι θύμισε στον γιο μου η φωνή που άκουσε και μου είπε: “δικό σου είναι το τραγούδι;”. Δεν έχω βάλει τον γιο μου στο τρυπάκι να θαυμάζει τη μαμά του γι’ αυτό που κάνει. Προτιμώ να με θαυμάζει για το φαγητό που θα του φτιάξω, δηλαδή για το πως είμαι σαν μαμά».

Όσον αφορά τη προσωπική της ζωή η Έλλη πρόσεθσε πως: «Ποτέ δε μου άρεσε να προβάλλω την προσωπική μου ζωή. Όταν ξεκίνησε η σχέση μου, είχε μία ξαφνική προβολή. Μέχρι να συνηθίσω, δεν ήταν το καλύτερό μου. Προσπαθώ να κρατάω τη ζωή μου ακόμα πιο μυστική.

Όταν έρθει η στιγμή που θα θελήσω να δείξω κάποια σχέση μου, θα το κάνω. Αν δεν γνωρίσω όμως έναν άνθρωπο που θα με ιντριγκάρει και θα με ενδιαφέρει πραγματικά, δε θα κάνω κάτι. Προτιμώ να είμαι εγώ καλά και όταν έρθει εκείνη η στιγμή, θα έρθει».

Στο τέλος της συνέντευξης η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε και τα προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούν. «Έχω άτυπη κοιλιοκάκη και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μου κάνει τη ζωή δύσκολη στο να πάω έξω για φαγητό, να ταξιδέψω. Η κοιλιοκάκη είναι μία αρκετά σοβαρή πάθηση για τους περισσοτέρους ανθρώπους γιατί δημιουργεί πολλά προβλήματα. Σε μένα δημιουργούσε τυμπανισμό και αναιμία. Έχω αλλεργικό και βρογχικό άσθμα, γι’ αυτό και είμαι πολύ προσεκτική με την Covid».

Όσο για το πώς πέρασε τον χρόνο της στην καραντίνα, η Έλλη Κοκκίνου απάντησε: «Την εποχή του εγκλεισμού έστειλα μία αίτηση στο σύλλογο “Διαβάζω για τους άλλους”, για παιδιά με προβλήματα όρασης. Πήγα εκεί και έγραψα τις ιστορίες της μουσικής. Ήταν ένα βιβλίο με πολλά παραμύθια για παιδιά με προβλήματα όρασης. Ήταν κάτι που με χαροποίησε πολύ. Αισθάνθηκα γεμάτη, δημιουργική και χρήσιμη επειδή έκανα κάτι για τους άλλους».