Ευχάριστα νέα για την Δούκισσα Νομικού και την οικογένειά της - Το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία

Η ανάρτηση στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευχάριστα νέα για την Δούκισσα Νομικού και την οικογένειά της - Το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία

Πολύ σημαντική και ξεχωριστή είναι η σημερινή 25/3 μέρα για την Δούκισσα Νομικού και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, καθώς έχει γενέθλια το πρώτο τους παιδάκι, ο Σάββας. Φυσικά, η παρουσιάστρια θέλησε να ευχηθεί στον μικρό της, που έγινε τεσσάρων χρονών και δημόσια, μέσα από τα social media.

Η ίδια συγκεκριμένα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram -μετά τις ζωγραφίες που έκαναν τα παιδιά της- μια φωτογραφία, στην οποία κρατάει στην αγκαλιά της τον Σάββα μπροστά από ένα γιορτινό σκηνικό, το οποίο επιμελήθηκε η κόρη της, Αναστασία.

Οι ευχές της Δούκισσας Νομικού στον γιο της, Σάββα για τα γενέθλιά του

«Ο γιος μας έχει γενέθλια, η κόρη μας φτιάχνει τη διακόσμηση, ο μπαμπάς μας φωτογραφίζει και η μαμά είναι η πιο ευτυχισμένη μαμά στον κόσμο. Χρόνια πολλά Σάββα μας. Έγινες 4 κιόλας! Αλλά όπως σου υποσχέθηκα σήμερα, θα είσαι για πάντα το μωρό μου. Σε λατρεύουμε μέχρι το διάστημα και πίσω. Οι περήφανοι γονείς σου και η αγαπημένη αδελφή σου», έγραψε η Δούκισσα Νομικού στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η μεγάλη διαφορά ηλικίας της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Ένα από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ είναι χωρίς αμφιβολία η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης. Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει την δική του όμορφη οικογένεια, έχοντας στο πλευρό του τα 2 παιδάκια τους, τον Σάββα και την Αναστασία.

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια το καλοκαίρι του 2014 ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία και γιο του Σάββα Θεοδωρίδη και της Ελένης Κόκκαλη και στις 10 Ιουνίου 2017 παντρεύτηκαν στην Μύκονο -δείτε εδώ και τις προηγούμενες σχέσεις που είχε η Δούκισσα πριν τον Δημήτρη-.

Το ζευγάρι έχει μεταξύ του 6 χρόνια διαφορά, ωστόσο δεν τους φαίνεται καθόλου!

Η Δούκισσα γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου του 1986 στο Μαρούσι και μεγάλωσε στην Βουλιαγμένη. Είναι κόρη του τραγουδιστή Νίκου Νομικού ενώ η μητέρα της, Ούρσουλα κατάγεται από την Γερμανία. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Νικήτα (γενν. 1985). Μετά το σχολείο, σπούδασε στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ παράλληλα με τις σπουδές της ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο για το πρακτορείο της Κρίστυς Κρανά.

undefined

Ο Δημήτρης είναι 41 ετών είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Tufts της Βοστώνης. Διετέλεσε Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και εργάστηκε στη Διεύθυνση Ανάπτυξης Αγορών της INTRALOT. Από το 2014 είναι Β’ Αντιπρόεδρος, Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. καθώς και Γενικός Διευθυντής Real Estate Development της INTRAKAT. Επίσης κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Intradevelopment.