Ελένη Χατζίδου: Τι κατέγραψε η κάμερα στο δωμάτιο της κόρης της - Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Τους τρέλανε όλους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: Τι κατέγραψε η κάμερα στο δωμάτιο της κόρης της - Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Η Ελένη Χατζίδου είναι μια πολύ τρυφερή μαμά και αποδεικνύει συνεχώς μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media πόσο έτοιμη ήταν να γίνει μητέρα. Περνάει πραγματικά πολύ ευχάριστα με την μικρή Μελίτα και αυτό φαίνεται από τις πολλές και διαφορετικές ασχολίες, που πάντα βρίσκει για εκείνη (Δείτε μαμά και κόρη να μαγειρεύουν).

Πριν από λίγες ημέρες ωστόσο η τραγουδίστρια έκανε μια πραγματικά ξεκαρδιστική δημοσίευση με το παιδί της. Ενώ λοιπόν κοιμόταν στο παιδικό της δωμάτιο υπό τη φύλαξη της γιαγιάς της Δήμητρας, η κάμερα που έχουν στο δωμάτιο κατέγραψε κάτι φοβερό.

Η Μελίτα έβαλε κανονικά τη γιαγιά της για ύπνο, σηκώθηκε από την κούνια της μέσα στο σκοτάδι, έβαλε ένα κουκλάκι στην αγκαλιά της και έφυγε από το δωμάτιο, χωρίς να την πάρει χαμπάρι.

Το ξεκαρδιστικό βίντεο της κόρης της Ελένης Χατζίδου στο Instagram

«Οταν η εγγονή βάζει τη γιαγιά για ύπνο..."when the granddaughter puts grandmother to sleep''. Αχ βρε Μελίτα...
Πραγματικά απ τα πιο αστεία βιντεο που έχω δει!!!» έγραψε η Ελένη Χατζίδου.

Η φωτογραφία με την κόρη της Ελένης Χατζίδου να κάνει πατίνι

H Eλένη Χατζίδου είναι μια πολύ τρυφερή μαμά και έχει καταφέρει να φτιάξει μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου μια ονειρεμένη οικογένεια. Η τραγουδίστρια έχει παραγκωνίσει τα επαγγελματικά της σε ένα βαθμό, γιατί θέλει να αφιερωθεί στο μεγάλωμα της μικρής Μελίτας

Μέσα από διάφορα posts στο Instagram μας δείχνει η Ελένη τρυφερά στιγμιότυπα από τη ζωή με την κόρη της. Η νέα μανούλα προσπαθεί να βρίσκει τρόπους για να περνάει ευχάριστα η μικρή (δείτε το αυτοσχέδιο παιχνίδι που έφτιαξε για την Μελίτα) και πάντα τους μοιράζεται με τις διαδικτυακές φίλες της. Έτσι αυτή τη φορά, η Χατζίδου έκανε μια ανάρτηση με το πατίνι που αγόρασε για εκείνη και φυσικά έμεινε συγκλονισμένη με το πόσο πολύ έχει μεγαλώσει!

"Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδάκια μας...
Μου φαίνεται σαν χτες που ακόμα μπουσουλούσε και σήμερα είναι η πρώτη μέρα που έκανε πατίνι χωρίς τη βοήθεια μου!
Και χάρηκε τόσο πολύ για το επίτευγμα της...!
Είναι υπέροχο να περνάμε χρόνο με τα παιδάκια μας, είναι υπέροχο να τους δίνουμε τα εφόδια και να προσπαθούν μόνα τους να τα καταφέρουν...
Γιατί η ζωή είναι σαν το πατίνι...τους δείχνεις τον τρόπο, τους δείχνεις το δρόμο και τα υπόλοιπα είναι στο χέρι τους...?", έγραψε η τραγουδίστρια.