Χαμογέλα και πάλι: "Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πλαντάξω στο κλάμα" - Συναισθηματικά φορτισμένη η Χρηστίδου

Οι συνεργάτες της την πείραζαν για την συγκίνηση της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χαμογέλα και πάλι:

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε έναρξη το πρωί του Σαββάτου 26/3 στο Χαμογέλα και Πάλι με έναν ιδιαίτερο και ταυτόχρονα συγκινητικό τρόπο. Η παραγωγή συγκεκριμένα επέλεξε με ένα τραγούδι να κάνει την παρουσιάστρια να έρθει λίγο πιο κοντά στο συναίσθημα της μιας και αυτό της συμβαίνει συχνά είτε στην εκπομπή είτε στα social media με οικογενειακές αναρτήσεις.

Το τραγούδι «Το σ’ αγαπώ θα πει» ήταν εκείνο που η Σίσσυ έχει συνδυάσει με τον γιο της Μιχαήλ, μιας και ήταν αυτό το τραγούδι, που είχε μάθε στον παιδικό σταθμό και το σχετικό βιντεάκι από τότε είναι κάτι πολύ τρυφερό για εκείνη.

Η συγκίνηση της Σίσσυς Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής

«Είναι πολύ αγαπημένο τραγούδι. Είναι ένα τραγούδι που το έμαθε στον παιδικό σταθμό ο Μιχαήλ και ήταν πολύ μικρός όταν μου το τραγούδησε, το βίντεο δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δω και να μην πλαντάξω στο κλάμα», δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Οι συνεργάτες της όπως ήταν φυσικό δεν μπόρεσαν να μην την… περιπαίξουν, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να της λέει με χιούμορ: «Ωχ ξέρω είναι συγκινητική ιστορία».

"Ο μπαμπάς των παιδιών μου..." - Τα τρυφερά λόγια της Χρηστίδου για τον πρώην της

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μια ευχάριστη έναρξη για το Χαμογέλα και Πάλι το πρωί του Σαββάτου 12/3. Η παρουσιάστρια αποφάσισε να δει όσο μπορεί, με πιο θετική ματιά το σαββατοκύριακο που ξημέρωσε μιας και στο σπίτι της, υπάρχει μεγάλη γιορτή.

Δημόσιες ευχές έστειλε λοιπόν σε όσους γιορτάζουν, κάνοντας φυσικά αναφορά στους δικούς της Θοδωρήδες. Δεν είναι μόνο ο μπαμπάς της με το ίδιο όνομα του πρώην άντρα της. Θοδωρή λένε επίσης και τον ανιψιό της Χρηστίδου και έτσι λοιπόν έστειλε μαζικά φιλιά και ευχές.

Αξίζει εδώ να αναφερθεί πως, αν και η Σίσσυ με τον Μαραντίνη δεν είναι πια μαζί και οι δύο πλευρές διατηρούν μια πολύ αξιοπρεπή στάση. Είναι ενωμένοι για τα παιδιά τους και αποδεικνύουν συνεχώς πως χώρισαν μόνο σαν ζευγάρι και όχι ως γονείς. Αντίστοιχη κίνηση είδαμε να κάνει και ο τραγουδιστής στα πολύ δύσκολα της μητέρας των παιδιών του.

«Θα ήθελα να ξεκινήσουμε και να πούμε Χρόνια Πολλά γιατί στο δικό μας σπίτι είναι μεγάλη γιορτή η σημερινή. Γιορτάζει ο μπαμπάς μου, ο ανιψιός μου, ο μπαμπάς των παιδιών μου. Είναι μεγάλη γιορτή και να στείλω ένα φιλί» ευχήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου.