Δύσκολες ώρες για την Έλλη Κοκκίνου - Το ανακοίνωσε με ένα story στο Ιnstagram

Είναι μία εκ των πολλών και η τραγουδίστρια...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για την Έλλη Κοκκίνου - Το ανακοίνωσε με ένα story στο Ιnstagram

Η Έλλη Κοκκίνου αποτελεί και επίσημα ένα από τα κρούσματα, που καταγράφηκαν ανάμεσα σε όσους νόσησαν με κορωνοϊό. Η τραγουδίστρια έχει πολύ καλή σχέση με τα social media και αυτό φαίνεται αφού κάθε φορά σε ό,τι και αν της συμβεί προτιμάει να το μοιράζεται με τους followers της.

Η Έλλη είναι ευτυχώς τριπλά εμβολιασμένη και μέχρι στιγμής τα συμπτώματα για εκείνη είναι ήπια. Προσπαθεί να διατηρεί την ψυχραιμία της, αφού πρόκειται για κάτι που ταλαιπώρησε και ταλαιπωρεί αρκετό κόσμο. Έτσι λοιπόν κάνει την καραντίνα της και φροντίζει να μετράει συχνά την θερμοκρασία της. Ευχόμαστε να το περάσει ανώδυνα και σύντομα να συνεχίσει τις τρυφερές εξόδους με τον γιό της Αλέξανδρο.

Τo post της Έλλης Κοκκίνου για τον covid

«Ευτυχώς που δεν είχα κάνει σχέδια για το τριήμερο. Έφτασε και η σειρά μου. Τριπλά εμβολιασμένη και με ήπια συμπτώματα» έγραψε η Έλλη Κοκκίνου.

Η Έλλη Κοκκίνου κόλλησε covid

Ο λόγος που δεν έπρεπε να κολλήσει η Κοκκίνου κορωνοϊό

Την Έλλη Κοκκίνου συνάντησε η κάμερα του «Πάμε Δανάη» η οποία αποφάσισε να δώσει συνέντευξη στην Δέσποινα Καμπούρη, η οποία μίλησε για την καριέρα της, το νέο της τραγούδι, την προσωπική της ζωή, αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Στο τέλος της συνέντευξης η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε και τα προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούν. «Έχω άτυπη κοιλιοκάκη και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μου κάνει τη ζωή δύσκολη στο να πάω έξω για φαγητό, να ταξιδέψω. Η κοιλιοκάκη είναι μία αρκετά σοβαρή πάθηση για τους περισσοτέρους ανθρώπους γιατί δημιουργεί πολλά προβλήματα. Σε μένα δημιουργούσε τυμπανισμό και αναιμία. Έχω αλλεργικό και βρογχικό άσθμα, γι’ αυτό και είμαι πολύ προσεκτική με την Covid».

Όσο για το πώς πέρασε τον χρόνο της στην καραντίνα, η Έλλη Κοκκίνου απάντησε: «Την εποχή του εγκλεισμού έστειλα μία αίτηση στο σύλλογο “Διαβάζω για τους άλλους”, για παιδιά με προβλήματα όρασης. Πήγα εκεί και έγραψα τις ιστορίες της μουσικής. Ήταν ένα βιβλίο με πολλά παραμύθια για παιδιά με προβλήματα όρασης. Ήταν κάτι που με χαροποίησε πολύ. Αισθάνθηκα γεμάτη, δημιουργική και χρήσιμη επειδή έκανα κάτι για τους άλλους».