Πέταξαν έξω από εστιατόριο τον Πάνο Καμμένο - Του μίλησαν απαίσια

Απίστευτο ξέσπασμα στο Instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πέταξαν έξω από εστιατόριο τον Πάνο Καμμένο - Του μίλησαν απαίσια

Ο Πάνος Καμμένος είναι από τα πρόσωπα εκείνα, που αν και έχουν ασχοληθεί με την πολιτική έχουν παράλληλα ένα πιο οικείο και προσιτό πρόσωπο στον κόσμο. Ο βουλευτής διατηρεί μια καλή σχέση με τα social media και συγκεκριμένα βλέπουμε να του αρέσει να ποστάρει, που και που φωτογραφίες και στιγμές του στο Instagram.

Έτσι λοιπόν το απόγευμα της 25η Μαρτίου θέλησε να επισκεφθεί ένα μαγαζί για φαγητό παίρνοντας μαζί του και τον αγαπημένο του σκύλο. Είναι αναμφίβολα μια πιστή συντροφιά του Καμμένου, το μικρό σκυλάκι του και προφανώς θεωρούσε πως το μαγαζί, που πήγε για φαγητό θα ήταν pet friendly.

Τελικά τα πράγματα δεν ήταν όπως τα είχε σκεφτεί για άλλη μια φορά, καθώς υπάρχουν ακόμα πολλά μαγαζιά εστίασης, που δεν δέχονται κατοικίδια. Το περιστατικό αυτό έκανε έξαλλο τον πολιτικό καθώς και ο προσβλητικός τρόπος, που του μίλησε άτομο του προσωπικού.

Το ξέσπασμα του Πάνου Καμμένου για τον σκύλο του

«Μας πέταξαν έξω από το εστιατόριο MARYVONNE στο Ηλιόκαστρο και μας είπαν ότι δεν δέχονται «κοπρόσκυλα»… δεν πειράζει θα φάμε μπακαλιάρο από το μεσημέρι».

Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Πάνου Καμμένου - τα κιλά που έχασε

Ο Πάνος Καμμένος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media καθώς του αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω ο πρώην υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει γίνει άλλος άνθρωπος καθώς έχει αδυνατίσει κατά πολύ.

Να τονίσουμε πως ο ίδιος πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως κατάφερε να χάσει 55 ολόκληρα κιλά. Μάλιστα, ο ίδιος είχε κάνει και μια επέμβαση στο στομάχι όπου λέγεται πιο συγκεκριμένα, λαπαροσκοπικά.

Συγκεκριμένα, υποβλήθηκε σε λαπαροσκοπική επιμήκη γαστρεκτομή, γνωστό και ως «γαστρικό μανίκι», (Sleeve Gastrectomy στην αγγλική ιατρική ορολογία). Οι χειρουργοί αφαίρεσαν μεγάλο τμήμα του στομάχου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας μακρύς σωλήνας σε συνέχεια του οισοφάγου που οδηγεί την τροφή προς το έντερο.

Πάνος Καμμένος