Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

"Το γεγονός ότι ζω είναι θαύμα" - Πολύ δύσκολες ώρες για τη σύζυγο του Πάνου Καμμένου

Καταστράφηκε ολοσχερώς το γραφείο της

News 28.01.2022 07:41
Από Ελένη Ζουγανέλη

Πολύ δύσκολες στιγμές περνάει τις τελευταίες ημέρες η σύζυγος του Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη, καθώς λόγω της έκρηξης στην Συγγρού, καταστράφηκε ολοσχερώς το δικηγορικό της γραφείο. Από θαύμα μάλιστα σώθηκε η ίδια και οι συνεργάτες της, αφού λόγω της αργίας δεν είχαν πάει στο γραφείο.

Επίσης να σημειωθεί πως κοντά βρίσκεται και το σπίτι του ηθοποιού Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, στο οποίο σημειώθηκαν μεγάλες ζημιές και το σοκ του είναι μεγάλο.

Η Έλενα Τζούλη λοιπόν, μίλησε μέσω skype στην εκπομπή t-live περιγράφοντας τα όσα αντίκρισε, ενώ αποκάλυψε πως έχει ορίσει δύο μεγάλα γραφεία πραγματογνωμόνων, οι οποίοι την διαβεβαίωσαν ότι η έκρηξη και το μέγεθος της έκτασης της οφείλεται στη διαρροή φυσικού αερίου, που περνούσε κάτω από το γραφείο της.

Οι δηλώσεις της συζύγου του Πάνου Καμμένου για την καταστροφή στο γραφείο της

«Το γεγονός ότι ζω εγώ και όλοι οι δικηγόροι συνεργάτες του γραφείου μου είναι θαύμα. Λόγω της γενικής αργίας, δεν πήγαμε από νωρίς το πρωί για προετοιμασία των φακέλων και εν συνεχεία μετάβαση στα δικαστήρια. Πήγαμε λίγο αργότερα. Ήμασταν καθ’ οδόν όλοι μας όταν σημειώθηκε η έκρηξη. Ειδικά στον πίσω χώρο, εκεί κάθονται πέντε δικηγόροι, είναι όλο το αρχείο του γραφείου μου που καταστράφηκε ολοσχερώς. Το γεγονός ότι ζούμε είναι θαύμα και οι ευθύνες είναι τεράστιες.

Το προανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής, όπως και το αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας και το τμήμα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας εκεί. Δεν θα έλεγα ότι είναι γρίφος όπως θέλουν κάποιοι να παρουσιάσουν την έκρηξη. Δεν θα αναφερθώ στο πόρισμα των Αρμοδίων Αρχών. Έχω ορίσει δύο μεγάλα γραφεία πραγματογνωμόνων, οι οποίοι με διαβεβαίωσαν ότι η έκρηξη και το μέγεθος της έκτασης της έκρηξης οφείλεται στη διαρροή φυσικού αερίου, που περνούσε κάτω από το γραφείο μου. Οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες. Καλώ όλους τους γείτονες και συμπολίτες μου στην περιοχή, όπου έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά να καταθέσουν. Καλό θα ήταν να καταστεί σαφές στους αρμόδιους να μην προσπαθήσουν να συγκαλύψουν ούτε κατά διάνοια τις ευθύνες τους» ανέφερε μεταξύ άλλων η κα Τζούλη.

Τα πρώτα συμπεράσματα για την έκρηξη

Τα νεότερα στοιχεία από τις έρευνες, σύμφωνα με πηγές από την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, φαίνεται να ανατρέπουν όσα γνωρίζαμε έως τώρα για την έκρηξη. Και αυτό, καθώς το κτήριο στον αριθμό 3 της Συγγρού δεν έχει παροχή φυσικού αερίου.

Αντίθετα, φυσικό αέριο διαθέτει το κτήριο στον αριθμό 7. Καθώς φαίνεται, το ωστικό κύμα από την έκρηξη στη Συγγρού 3 προκάλεσε διαρροή στην παροχή φυσικού αερίου μεταξύ των αριθμών 5 και 7.

Οι τεχνικοί της Εταιρείας εκτιμούν ότι η έκρηξη στον αριθμό 3 προκλήθηκε από φιάλη υγραερίου, την οποία ενδεχομένως να χρησιμοποιούσε ο 78χρονος τραυματίας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πάνος Καμμένος: Μίλησε "ανοιχτά" για το πρόβλημα υγείας του - Για αυτό έχασε κιλά

Θρήνος για τον Πάνο Καμμένο - «Καλό παράδεισο...»

Share