Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Ήταν σοκαριστικό» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ισχυρή έκρηξη στη Συγγρού

«Θα είχε σκοτωθεί κόσμος αν δεν ήταν αργία»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Ήταν σοκαριστικό» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ισχυρή έκρηξη στη Συγγρού

Το πρωί της Τετάρτης 26/01 ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μαζί με την σύζυγό του, Λίνα Πρίντζου έζησαν στιγμές τρόμου μετά από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στο απέναντι κτίριο στη Συγγρού από το σπίτι τους.

Μάλιστα, οι έρευνες των αρχών για τα αίτια συνεχίζονται, ενώ στο σπίτι του 78χρονου βρέθηκαν φυσίγγια και κάλυκες. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του Star όπου αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός αλλά και στο σοκ που βίωσε, μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί.

Οι δηλώσεις του Βασίλης Χαραλαμπόπουλου

«Μετά το σοκ της πρώτης στιγμής περνάει πολύ ώρα για να αισθανθείς τι ακριβώς έχει συμβεί. Προσπαθείς να σώσεις ότι σώζεται. Οι μπαλκονόπορτες έπεσαν πάνω στο κρεβάτι μας. Ήταν σοκαριστικό, ένα βομβαρδισμένο τοπίο από την έκρηξη απέναντι. Θα είχε σκοτωθεί κόσμος αν δεν ήταν αργία γιατί τέτοια ώρα έχει αυτοκίνητα στην Συγγρού».

Πολύ ευχάριστα νέα για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Πριν από λίγο καιρό ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είχε γνωστοποιήσει πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να μην μπορούσε να εμφανιστεί στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Πλέον ο γνωστός ηθοποιός είναι αρκετά καλά στην υγεία του καθώς αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στο θεατρικό σανίδη.

Η «ΘΕΑΜΑ ΑΚΡΟΠΟΛ» παρουσιάζει τον «ΚΟΥΡΕΑ ΤΗΣ ΣΕΒΙΛΛΗΣ» του Μπομαρσέ, με το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου, στο θέατρο Ακροπόλ.

Η Σοφία Σπυράτου έστησε μία παράσταση κωμική, φασαριόζικη και ονειροπόλα, ενσωματώνοντας σύγχρονα στοιχεία και ταξιδεύοντας το θεατή μέσα από την καινούρια μετάφραση- διασκευή της Λουίζας Μητσάκου, με μία γλώσσα σημερινή. H μουσική της παράστασης, από τα γνωστά σε όλους θέματα του Ροσίνι έως τις πρωτότυπες μελωδίες του Μιλτιάδη Παπαστάμου συγκινούν και τονίζουν το μουσικό χαρακτήρα της παράστασης. Τα σκηνικά και τα κοστούμια του Μανόλη Παντελιδάκη εντυπωσιάζουν ισορροπώντας ανάμεσα στο κλασικό και το σύγχρονο.

Το ρόλο του Φίγκαρο αναλαμβάνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος ερμηνεύει και την περίφημη άρια του Ροσίνι ελαφριά πειραγμένη. Στο ρόλο του Ντοτόρε Μπαρτόλο ο Φάνης Μουρατίδης. Ο δεκαεπταμελής θίασος αποτελείται από ταλαντούχους ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές, μουσικούς καθώς και ζωντανή ορχήστρα.