Μαντώ Γαστεράτου: Τρολάρει με ένα story τον 2 ετών γιο της - Η στυλιστική επιλογή που τρέλανε τη μανούλα

Τι φόρεσε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαντώ Γαστεράτου: Τρολάρει με ένα story τον 2 ετών γιο της  - Η στυλιστική επιλογή που τρέλανε τη μανούλα

Λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της η Μαντώ Γαστεράτου, μας δείχνει συνεχώς πόσο ευτυχισμένη είναι αλλά και πόσο πολύ αγαπάει τον μικρό Γιώργο με διάφορες αναρτήσεις στο Instagram. Ο μικρός, που είναι κοντά στα 2 του χρόνια έχει απίστευτη ενέργεια, καθώς αρχίζει να λέει και τις πρώτες του κουβεντούλες.

Με ένα νέο story επανήλθε λοιπόν, δείχνοντας στους αγαπημένους της followers τον γιο της να φοράει πεδιλάκι με κάλτσα χειμωνιάτικη. Προφανώς θέλησε να τρολάρει την στυλιστική επιλογή του και έτσι έγραψε πως έχει γερμανικές στυλιστικές τάσεις.

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Μαντούς Γαστεράτου με τον γιο της

«Γερμανός τουρίστας με κάλτσα και με πέδιλο», έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου.

Ο γιος της Γαστεράτου

Η γνωριμία της παρουσιάστριας με τον άντρα της και η είδηση της εγκυμοσύνης

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το τελευταίο διάστημα η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη. Η ραδιοφωνική παραγωγός έδωσε το πρωί της Δευτέρας 21/2, μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μίλησε για όλους και για όλα.

Η ίδια, αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στο Nomads, την σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο αλλά και την γνωριμία της με τον άνδρα της, η οποία έγινε με...προξενιό. Επιπλέον, αποκάλυψε το πως ανακοίνωσε στην οικογένειά της την δεύτερη εγκυμοσύνη της.

«Ήμασταν όλοι μαζί στο κρεβάτι και χάρηκε και ο γιος μου και ο άνδρας μου με την εγκυμοσύνη. Δεν είχαμε σχεδιάσει το δεύτερο παιδί, ήρθε απρόοπτα, είναι ότι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί. Ο γιος μου δεν είμαι σίγουρη ότι έχει αντιληφθεί ακόμα τι συμβαίνει με την εγκυμοσύνη

Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 25 κιλά, αλλά στη δεύτερη μου λένε είναι λίγο πιο δύσκολο να τα χάσεις. Με το πρώτο παιδί αισθάνθηκα δέος, θαυμασμό, δεν ήταν αγάπη αυτό που ένιωσα το πρώτο δευτερόλεπτο. Τον άνδρα μου τον γνώρισα με προξενιό. Στην πρόταση γάμου έπαθα τέτοιο μούδιασμα, που είχα νιώσει όταν βγήκα Σταρ Ελλάς», είπε χαρακτηριστικά η Μαντώ Γαστεράτου.