Πολύ ευχάριστα νέα για την Βάσω Λασκαράκη και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη - Έγινε γνωστό

Οι ευχές στην κόρη τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πολύ ευχάριστα νέα για την Βάσω Λασκαράκη και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη - Έγινε γνωστό

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα, Παρασκευή 25/3 για την Βάσω Λασκαράκη (η οποία είναι έτοιμη να γίνει δεύτερη φορά μαμά) και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Το πρώην ζευγάρι είχε έναν παραπάνω λόγο για να χαμογελάει, αφού η κόρη του είχε την ονομαστική της εορτή.

Και οι δυο ηθοποιοί θέλησαν να ευχηθούν στην μικρή Εύα και μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram με μια πολύ τρυφερές φωτογραφίες και ένα μηνύματα που αποδεικνύουν πόσο μεγάλη αγάπη και αδυναμία της έχουν.

Οι αναρτήσεις Λασκαράκη - Τσιμιτσέλη η για την κόρη τους

«Ευαγγελία …… η ζωή μου όλη.Χρόνια πολλά λουλούδι μου», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της.

«Χρόνια σου πολλλλα αγάπη μου !!! Χρόνια πολλά και στην μάνα μου :-) και στην κόρη μου διπλή γιορτή στο σπίτι :-)))))))))))βάλε και την Ελλάδα άρα τριπλή».

Η εξομολόγηση της Λασκαράκη για το διαζύγιο με τον Τσιμιτσέλη και την κόρη τους

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Βάσω Λασκαράκη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Λευτέρη Σουλτάτο και για το διαζύγιο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Όπως εξήγησε, τόσο η ίδια όσο και ο πρώην σύζυγός της, προσπάθησαν να μην μεταφέρουν στην κόρη τους την αγωνία που είχαν.

«Ο Λευτέρης με έκανε πιο επικοινωνιακή και κοινωνική. Με έμαθε να παίρνω ρίσκα, παρόλο που εκείνος δεν παίρνει πολλά. Εξαιτίας του φτάνω ένα βήμα παραπέρα. Ήταν δύσκολα τα πράγματα, έπρεπε να διαχειριστούμε πολλές καταστάσεις και εξαιτίας των παιδιών. Στα 40 σου παίρνεις πιο γρήγορα αποφάσεις, δεν κάνεις τρέλες, μπήκαμε δυναμικά σε μία κατάσταση και χτίσαμε έναν έρωτα στην πορεία.

Η σχέση Βάσω – Λευτέρης – Εύα είναι μία καθημερινή δουλειά και δεν είμαστε μόνο εμείς. Υπάρχουν και τα παιδιά του άντρα μου, είμαστε μία μεικτή οικογένεια.

Ποτέ σε ένα παιδί δεν αρέσει που χωρίζουν οι γονείς του, αλλά και το παιδί αργά ή γρήγορα βρίσκει τη σχέση του με τον κάθε άνθρωπο. Δεν πρέπει οι γονείς να νιώθουμε την αγωνία, την οποία έχω περάσει κι εγώ κι ο Γιάννης (Τσιμιτσέλης) και ο Λευτέρης από τη μεριά του. Πρέπει να αφήνεις στο παιδί τον χώρο του… Σε όλη της τη ζωή η Εύα θα έχει να το διαχειρίζεται, συν το γεγονός ότι την οικογενειακή της κατάσταση τη γνωρίζει όλη η Ελλάδα που είναι το πιο δύσκολο», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.