Έτοιμη να γίνει μαμά για δεύτερη φορά η Βάσω Λασκαράκη

«Αφού μου αρέσει η οικογένεια...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έτοιμη να γίνει μαμά για δεύτερη φορά η Βάσω Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια της καριέρας της, όταν την γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Πολυκατοικία, για την κόρη της και τη σχέση με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, αλλά και όχι μόνο.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε επίσης για το ενδεχόμενο να κάνει ένα δεύτερο παιδάκι με τον αγαπημένο της, αφού την κόρη της έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τον οποίο χώρισαν άσχημα.

Η δήλωση της Λασκαράκη για το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού

«Αφού μου αρέσει η οικογένεια, την αγαπάω, θα ήταν κάτι πολύ ενωτικό για την οικογένεια μας και θα θέλαμε. Αλλά εντάξει δεν τρελαίνομαι ότι είναι να γίνει θα γίνει. Φτάνει να είμαστε καλά πρώτα ο Θεός και υγιείς όλοι», είχε χαρακτηριστικά με απόλυτη ειλικρίνεια.

Το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Η Βάσω Λασκαράκη είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι αρκετές φορές επιλέγει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από το εσωτερικό του εντυπωσιακού σπιτιού που μένει με την κόρη της, Εύα και τον αγαπημένο της σύζυγο, Λευτέρη Σουλτάτο.

Το ζευγάρι φροντίζει να περνάει όλο τον ελεύθερο χρόνο του μαζί και έτσι δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που επιλέγουν να μείνουν σπίτι και να μαγειρέψουν κάτι όλοι μαζί, ενώ τον τελευταίο καιρό οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να κάνει μαζί εκπομπή στην τηλεόραση.

Το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου είναι πολύ προσεγμένο ενώ αποτυπώνει στο 100% το μοναδικό στιλ της αγαπημένης ηθοποιού. Ένα από τα πιο υπέροχα σημεία του μάλιστα είναι το σαλόνι, το οποίο είναι και το μεγαλύτερο δωμάτιο του σπιτιού.