Στην τηλεόραση με δική τους εκπομπή η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος;

«Μας έχουν γίνει προτάσεις και...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στην τηλεόραση με δική τους εκπομπή η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος;

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Τύπος Tv και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου παραχώρησε πρόσφατα η Βάσω Λασκαράκη. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε για το αν θα παρουσίαζε κάποια εκπομπή, λίγο μετά την αποκάλυψή της για τον Λευτέρη Σουλτάτο και την γνωριμία του με την κόρη της.

Οι δηλώσεις της Λασκαράκη

Σε έχεις φανταστεί μέσα σε μια εκπομπή;

Δεν έχω καταφέρει να με δω σε κάποια εκπομπή! Αν ξεκινήσεις, βέβαια, ένα πρότζεκτ από την αρχή και βάλεις το προσωπικό μου στοιχείο, ίσως είναι διαφορετικό.

Τι θα σου άρεσε να κάνεις;

Εμένα μου αρέσουν τα τηλεπαιχνίδια αλλά και αυτό έχει να κάνει με το πόσο θα ταιριάξεις στο πρότζεκτ. Έχω ενδιαφέρον ακόμη και για το πως έχει δημιουργηθεί ένα τηλεπαιχνίδι.

Εκπομπή μαγειρικής με τον σύζυγό σου, που είναι και σεφ, Λευτέρη Σουλτάτο, θα έκανες;

Μας έχουν γίνει προτάσεις αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να το κάνουμε. Ίσως…

Στην τηλεόραση με δική τους εκπομπή η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος;

Η εξομολόγηση της Βάσως Λασκαράκη για τον Λευτέρη Σουλτάτο

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (8/10) η Βάσω Λασκαράκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Λευτέρη Σουλτάτο και στο πώς εξελίχθηκε η σχέση τους όταν γνωρίστηκαν.

Βέβαια, στη συζήτηση που έκαναν, η Ελένη Μενεγάκη δε δίστασε να κάνει και μία εξαιρετικά αμήχανη ερώτηση στη Βάσω Λασκαράκη.

«Οι άνθρωποι συναντιούνται τις στιγμές που πρέπει να συναντηθούν. Ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος την κατάλληλη στιγμή. Δεν ξέρω αν ήμουν έτοιμη όταν γνώρισα τον Λευτέρη. Είχα πολλές ανασφάλειες, πολλά “μήπως”, πολλές αγωνίες. Δεν κοιμόμουνα!

Όλα μου φαινόντουσαν ύποπτα. Αλλά κάποια στιγμή έγινε αυτό το “θα το αφήσω να με πάει”. Όταν καταλαβαίνεις ότι τα λάθη είναι για να πηγαίνεις παρακάτω όχι για να τιμωρείσαι απελευθερώνεσαι», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.