Αποκάλυψη για πρώτη φορά: Λασκαράκη - «Ο Λευτέρης Σουλτάτος γνώρισε την κόρη μου μετά...»

«Δεν το είχε καταλάβει, ήταν σχεδόν πέντε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποκάλυψη για πρώτη φορά: Λασκαράκη - «Ο Λευτέρης Σουλτάτος γνώρισε την κόρη μου μετά...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη και μίλησε για όλα. Αφού αρχικά αναφέρθηκε στον σάλο που προκλήθηκε για την εγκυμοσύνη και την γέννα του σκύλου που έχει μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο, αφού δέχτηκε απίστευτη επίθεση στα social media, τόσο από απλούς χρήστες όσο και γνωστά πρόσωπα, μίλησε και για την κόρη της.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως γνωρίστηκε η Εύα με τον σύζυγό της για πρώτη φορά στην αρχή της σχέσης τους.

«Η Εύα είναι οκτώ ετών, είναι πολύ ωραία ηλικία. Η Εύα είναι παιδί με χιούμορ και καυστική, κάπως έχει μεγαλώσει. Με τον μπαμπά της είναι τα Σαββατοκύριακα και τις γιορτές τις πέρασε στο θέατρο μαζί του. Όταν πήγε στο δημοτικό, ήταν ένα σοκ για την Εύα, γιατί τα μεγαλύτερα παιδιά ήξεραν ποιοι είναι οι γονείς της», τόνισε η Βάσω.

Η αποκάλυψη της Λασκαράκη για την γνωριμία Εύας - Σουλτάτου

«Το πρώτο καλοκαίρι ήταν δύσκολο, πήγαμε για εξήντα μέρες διακοπές στην Κρήτη και η Εύα τον γνώρισε ως μέλος της παρέας. Η πρώτη γνωριμία τους έγινε μετά από δέκα μήνες σχέσης, είδαμε πως όλα πήγαν καλά, μετά από τέσσερις μήνες της το ανακοινώσαμε. Δεν το είχε καταλάβει, ήταν σχεδόν πέντε η Εύα. Όλα πήγαν καλά και πάντα με συμβουλευτική βοήθεια, έχω άγχος πολύ για το παιδί και έχει και ο Λευτέρης δύο παιδιά, μια κόρη που είναι έξι στα επτά κι έναν γιο που είναι στα 13 με 14», αποκάλυψε.

Η τρυφερή ανάρτηση του συζύγου της, Λευτέρη Σουλτάτου

Στιγμές ευτυχίας ζει στο σπίτι της η Βάσω Λασκαράκη, αφού έχει την ονομαστική της εορτή και ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος την έχει μαζί και με την κόρη της, στα ώπα ώπα! Σήμερα θα το γιορτάσουν ωστόσο διαφορετικά, λόγω του κορωνοϊού.

Αυτό όμως δεν τους ρίχνει ψυχολογικά, με τον σεφ να της εύχεται και δημόσια με μερικές φωτογραφίες της που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Χρόνια πολλά με υγεία καλή χρόνια σε όλο το κόσμο με αγάπη μόνο για τους συνανθρώπους μας. Να χαιρόμαστε του εορτάζοντες και εμείς τη δίκη μας γλυκιά, όμορφη, ευγενική, αυθόρμητη, καταπληκτική, συμπονετική, δημιουργική, @vasolaskaraki. Nα είσαι πάντα χαμογελαστή υγιής, χαρούμενη, ευτυχισμένη. Χρόνια πολλά! Η καθιερωμένη ανάρτηση της πρωτοχρονιάς» έγραψε χαρακτηριστικά, μετά το σάλο που σημειώθηκε με τα κουτάβια.