Αιμίλιος Χειλάκης: «Έχουν συμβεί τραγελαφικά πράγματα» - Η απίστευτη πρόταση γάμου στην Μαξίμου

Αφού δέχθηκε...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αιμίλιος Χειλάκης: «Έχουν συμβεί τραγελαφικά πράγματα» - Η απίστευτη πρόταση γάμου στην Μαξίμου

Ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε την Παρασκευή 25 Μαρτίου στον καναπέ του Ποιός είναι πρωινιάτικα και μεταξύ των δηλώσεων που έκανε μίλησε για τη σχέση ζωής με την Αθηνά Μαξίμου. Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 18 χρόνια και συχνά μέσα από τις αναφορές τους καταλαβαίνουμε, ότι έχουν θέσει τις βάσεις για μια πολύ σταθερή σχέση.

Ο ηθοποιός, που του αρέσει να κάνει εκπλήξεις στο κορίτσι του, αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής τον παράδοξο τρόπο, που αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην Αθηνά. Αναμφίβολα δεν είναι ο πιο συνηθισμένος αλλά ήταν σίγουρα διαφορετικός από τα συνηθισμένα.

Η πρόταση γάμου του Αιμίλιου Χειλάκη στην Αθηνά Μαξίμου

«Με την Αθηνά είμαστε 18 χρόνια μαζί, έχουν συμβεί τραγελαφικά και υπέροχα πράγματα για να είμαστε μαζί. Το πιο τραγελαφικό είναι που της έκανα πρόταση γάμου με μήνυμα από τη Νέα Υόρκη, με SMS. Είχα πάει πριν 16 χρόνια για να κοιτάξω κάποια πράγματα.

Εκεί κατάλαβα ότι θέλω να είμαι στη ζωή μου με την Αθηνά και της έστειλα μήνυμα. Μετά γονάτισα και της έδωσα και δακτυλίδι. Τρεις φορές τη ζήτησα σε γάμο, από τον μπαμπά της, τη μαμά της, τη γιαγιά της…» αποκάλυψε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Έτοιμοι να γίνουν γονείς Χειλάκης και Μαξίμου;- «Πήραμε μια κοινή απόφαση να...»

Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» συνάντησε την Αθηνά Μαξίμου, το πρωί της Πέμπτης 10/2 σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Η ηθοποιός στην εξομολόγησή της μοιράστηκε τις σκέψεις της για την υιοθεσία και την ψυχανάλυση, για τις δυσκολίες στο θέατρο αλλά και για τη σχέση της με το σύζυγό της, Αιμίλιο Χειλάκη, ο οποίος πρόσφατα της είχε κάνει έκπληξη στο πλατό του Ποιος Είναι Πρωινιάτικα.

«Υπήρξε στιγμή που ήθελα βοήθεια και πήγα σε ψυχολόγο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνέβη κάτι στη ζωή μου που είχα την αίσθηση ότι είχα χάσει το “εγχειρίδιο”. Ο Αιμίλιος ήταν δίπλα μου. Υπάρχει κίνδυνος όταν κάνει μόνο ο ένας ψυχανάλυση. Με τον Αιμίλιο πηγαίνουμε μαζί.

Είμαστε μαζί από το 2005 με τον Αιμίλιο. Φυσικά και έχουμε περάσει κρίση στη σχέση μας. Το θέμα είναι να τα βάζεις κάτω με τον άνθρωπό σου και να βλέπεις αν αυτή η κρίση ξεπερνιέται. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Αιμίλιο, είναι ο άνθρωπος της ζωής μου», είπε χαρακτηριστικά η Αθηνά Μαξίμου και πρόσθεσε όσον αφορά την υιοθεσία:

«Όσοι έχουν μπει στη διαδικασία υιοθεσίας ξέρουν ότι δεν είναι κάτι εύκολο. Πήραμε μια κοινή απόφαση με τον Αιμίλιο ότι έχουμε βάλει μια τελεία σε αυτό. Τα παιδιά μας είναι οι παραστάσεις. Δεν είναι απαραίτητο όλοι να γίνουν γονείς, είναι εγωιστικό να θέλεις σώνει και ντε να αποκτήσεις παιδί. Δεν μπορώ να πάω 60 χρονών και να θέλω ένα παιδί, το θεωρώ πολύ εγωιστικό, αυτό το παιδί όταν θα είναι 10 χρονών θα έχει ένα γονιό 70».

«Ο ανταγωνισμός δεν υπήρχε ανάμεσά μας, πολλές φορές μπορεί ο Αιμίλιος να μπει πιο πίσω για να στηρίξει κάποιον», είπε κλείνοντας για τον σύζυγό της.