Survivor 5: H Ταραμπάνκο "έσπασε" τη σιωπή της για την αμοιβή της - «Πολλοί λένε...»

Καιρός ήταν να μιλήσει και για το οικονομικό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: H Ταραμπάνκο

Την Κάτια Ταραμπάκο είδαμε να κάνει δηλώσεις στο Open Weekend αναφορικά με τα όσα λέγονται για την αμοιβή, που έλαβε το διάστημα που παρέμεινε στο survivor. H αλήθεια είναι πως τα ποσά που «χρεώνουν» στην Κάτια είναι όντως αστρονομικά και κάποια στιγμή θα έπρεπε να βγει έστω να σχολιάσει περί του θέματος.

Έτσι και έκανε, ωστόσο φάνηκε ότι έχει ενημερωθεί πολύ καλά για τις φήμες γύρω από το όνομα της και το οικονομικό χωρίς να θέλει να δώσει παραπάνω έκταση.

Oι δηλώσεις της Κάτιας Ταραμπάνκο για τις απολαβές από το Survivor 5

«Ξενέρωσα γιατί ήθελα κι άλλο Survivor κι άλλους στίβους μάχης αλλά το άλλο μου μισό ήθελε να γυρίσω. Με ενημέρωσε η παραγωγή για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ακόμα είμαι σε σοκ» είπε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Για το ποσό που έλαβε από το Survivor, είπε: «Από ποιον (σχολιάστηκε); Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Δεν ισχύει αυτό το ποσό. Από εκεί και πέρα επειδή πολλοί λένε και μιλάνε, αν είναι να απαντώ στον καθένα, θα είμαστε εδώ 15 ώρες και πείνασα ήδη»

«Ο χαρακτηρισμός κλέφτρα με στιγμάτισε, μου ακύρωσε δουλειές»

Το μεσημέρι της Πέμπτης 24/3 η Κάτια Ταραμπάνκο βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Love It» μετά από την αποχώρησή της από το Survivor 5 όπου άφησε άφωνους τόσο τους συμπαίκτες όσο και τους αντίπαλους από την μπλε ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μίλησε για όλους και για όλα μιας και δεν δίστασε να αναφερθεί και για τον χαρακτηρισμό “κλέφτρα”, που όπως τόνισε, της έκοψε δουλειές. Η ίδια τόνισε πως: «Ο χαρακτηρισμός “κλέφτρα” με στιγμάτισε και μου ακύρωσε και δουλειές. Μποϊκοτάζ ξεκάθαρα.

Βλέπανε τα σχόλια από κάτω στις φωτογραφίες μου που με αποκαλούσαν κλέφτρα, ο άλλος για ποιο λόγο να μου δώσει να κάνω μια δουλειά; Ήταν αρκετά τα σχόλια γι’ αυτό ήθελα να τοποθετηθώ τόσο πολύ απέναντι στον Σπύρο, ότι όταν είσαι σίγουρος θα μιλήσεις και θα κατηγορήσεις κάποιον κλέφτη, ψεύτη κλπ.

Σπύρο Μαρτίκα ευχαριστώ πολύ, θα κάνω μποϊκοτάζ στα φαρμακεία σου. Εγώ δεν είχα κλέψει το ρύζι, το είχα βρει. Μου το έβαλε η παραγωγή; Έτυχε να είναι εκεί; Δεν έχω ιδέα. Δεν το έκλεψα».