Η Ολυμπία Χοψονίδου "λιώνει" για τα μάτια του Σπανούλη - Το τρυφερό βίντεο που έβγαλε στη δημοσιότητα

full in love το ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Ολυμπία Χοψονίδου

Μπορεί να είναι μαζί πολλά χρόνια και να έχουν αποκτήσει 6 παιδιά, ωστόσο η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης είναι πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Δύναμη και αδυναμία τους είναι τα παιδιά τους, ωστόσο, προσπαθούν όσο μπορούν να περνούν χρόνο και μόνοι τους έτσι ώστε η φλόγα να μην σβήσει.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη Μύκονο. «Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα μια γυναίκα που με εξιτάρει εσωτερικά και εξωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου», έχει δηλώσει ο γνωστός μπασκετμπολίστας.

Μπορεί αρχικά τα δημοσιεύματα να έκαναν λόγο για φιλία καθότι ο μπασκετμπολίστας ήταν αρραβωνιασμένος, όμως τελικά είχαν διαφορετική κατάληξη (δείτε ποια ήταν η πρώην σύντροφό του).

Τι και αν μετράνε περίπου 10 χρόνια γάμου, η Ολυμπία είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του Βασίλη και αυτό το απέδειξε και με ένα story που έκανε πριν λίγες ώρες. Συγκεκριμένα, πήγε να τον δει σε αγώνα.

Η ανάρτηση της Ολυμπίας Χοψονίδου για τον Βασίλη Σπανούλη

Ολυμπία Χοψονίδου Instagram

Φωτογραφίες από το σπίτι της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη

Λίγο καιρό μετά την απόφαση του Βασίλη Σπανούλη να σταματήσει το μπάκετ, το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει όλο το χρόνο που χρειάζεται μαζί, ενώ όπως πάντα, προτεραιότητά τους είναι τα παιδιά τους.

Ανά καιρούς, τόσο ο Βασίλης Σπανούλης όσο και η Ολυμπία Χοψονίδου έχουν μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram διάφορες φωτογραφίες μέσα από το εντυπωσιακό σπίτι τους και η αλήθεια είναι πως φαίνεται πάρα πολύ ζεστό.

Έχουμε ήδη δει τον υπέροχο κήπο τους, όπου τα παιδιά δεν σταματούν να παίζουν όσο ο καιρός είναι καλός, ωστόσο εξίσου όμορφος είναι και ο εσωτερικός χώρος.

Χοψονίδου Σπανούλης τραπεζαρίαΒασίλης Σπανούλης γιόςΧοψονίδου Σπανούλης παιδιάΧοψονίδου Σπανούλης σπίτι