«Ήμασταν μαζί 4 χρόνια» - Ανακοίνωσε το χωρισμό του στην εκπομπή «Τι λες τώρα»

Έμειναν άφωνοι on air

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Ήμασταν μαζί 4 χρόνια» - Ανακοίνωσε το χωρισμό του στην εκπομπή «Τι λες τώρα»

Μέσα από την εκπομπή «Τι λες τώρα» έγινε γνωστή η είδηση το μεσημέρι του Σαββάτου 26/3 πως η Ανδρομάχη η οποία θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό Διαγωνισμό της Eurovision στο Τορίνο, αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους με τον επίσης τραγουδιστή Χρήστο Ζώτο.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής όπου μεταξύ άλλων, επιβεβαίωσε τον χωρισμό του από την Ανδρομάχη. Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Με την Ανδρομάχη ήμασταν μαζί 3-4 χρόνια, τελείωσε η σχέση, όλα μια χαρά. Χαίρομαι πάρα πολύ για την επιτυχία της. Δεν κρατάμε επαφή, τα απολύτως τυπικά. Όχι δεν την ακολουθώ στο Instagram. Καλά ήταν. Θα της πω καλή επιτυχία».

Οι δηλώσεις για του Χρήστου Ζώτου για την Ανδρομάχη

"Δεν με ενδιαφέρει το οικονομικό απλά θέλω να πάω αν κάτσει"

Ο Χρήστος Ζώτος το πρωί της Τετάρτης επιβεβαίωσε στον αέρα του Ευτυχείτε, τις φήμες που τον ήθελαν να μπαίνει στο Survivor 4 καθώς εξέφρασε και άποψη για το πως βλέπει τα πράγματα.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε:

"Έχει γίνει πρόταση, έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις αλλά μέχρι εκεί δεν ξέρω κάτι περισσότερο. Αν συμμετάσχεις σε κάτι που παίζει ήδη, το έχεις παρακολουθήσει και πας διαβασμένος αλλά θεωρώ πως σε μια τέτοια κατάσταση αν δεν έχεις ζήσει τις συνθήκες διαβίωσης που έχουν τα παιδιά εκεί δεν μπορείς να προετοιμάσεις τον εαυτό σου. Θα αντέξω τις συνθήκες αν τύχει να πάω αλλά το φαγητό θα με δυσκολέψει πάρα πολύ".

Όσο, βέβαια, ο Χρήστος Ζώτος βρίσκεται σε συζητήσεις να σημειωθεί πως πριν από λίγες ώρες τρία νέα πρόσωπα αναχώρησαν από την Ελλάδα για τον Άγιο Δομίνικο, δείτε τα πρόσωπά τους εδώ.