Εκείνη 39 και εκείνος... - Η πραγματική διαφορά ηλικίας της Μαριέττας Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα

Δεν το περιμέναμε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκείνη 39 και εκείνος... - Η πραγματική διαφορά ηλικίας της Μαριέττας Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα

Η Μαριέττα Χρουσαλά πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς έχει ολοκληρώσει με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογένειά της καθώς μαζί με τον Λέωντα Πατίτσα έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Μπορεί η ίδια να έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή ωστόσο αρκετές είναι οι φορές που έχει δημοσιεύσει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της στα social media όπου είναι αρκετά ενεργή.

Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Παππάς

Η διαφορά ηλικίας της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέωντα Πατίτσα

Από την άλλη, αδιαμφισβήτητα το ερωτευμένο ζευγάρι είναι ένα από τα πιο ταιριαστά της εγχώριας showbiz καθώς κάπου εδώ πρέπει να σας τονίσουμε πως οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 5 Ιουνίου του 2010 όπου είχαν δεσμό από το 2006. Να τονίσουμε λοιπόν πως ο αγαπημένος της σύζυγος είναι μόλις 46 ετών γεννημένος τον Φεβρουάριο του 1976 ενώ η ίδια είναι 39 ετών γεννημένη στις 11 Μαρτίου του 1983.

Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα

Πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη είναι η σημερινή 11/3 ημέρα για την Μαριέττα Χρουσαλά καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά της. Η όμορφη παρουσιάστρια μάλιστα περνάει αρκετά πρωτότυπα φέτος, καθώς βρίσκεται στις Άλπεις για σκι με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα και φίλους τους.

Ο αγαπημένος της φυσικά θέλησε να ευχηθεί στην Μαριέττα Χρουσαλά και δημόσια για αυτό και ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία.

«Χρόνια Πολλά αγάπη μου» έγραψε κάτω από την ανάρτησή του και φυσικά πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν και ευχήθηκαν με την σειρά τους στην παρουσιάστρια.

Οι ευχές του Λέοντα Πατίτσα στην Μαριέττα Χρουσαλά