Ελένη Μενεγάκη: Τι δουλειά κάνει ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος

Παράτησε τη δικηγορία και...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Τι δουλειά κάνει ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος

Ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη, μπορεί να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο βρίσκεται πάντα στο πλευρό της αδερφής του αθόρυβα. Ο Θοδωρής Μισόκαλος μπορεί να έχει απασχολήσει στο παρελθόν με την σχέση που, όμως πλέον δεν βγάζει τίποτα στη δημοσιότητα.

Ο Θοδωρής λοιπόν, είναι γνωστό ότι έχει σπουδάσει Νομική στην Αγγλία και την Κύπρο και είχε δουλέψει ένα διάστημα σε δικηγορικό γραφείο στο Κολωνάκι ως ασκούμενος, όμως πλέον αυτό είναι παρελθόν.

Αυτή τη δουλειά κάνει ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρής Μισόκαλος

Ο Νίκος Γεωργιάδης το 2020 είχε αποκαλύψει σε εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα τα νέα επαγγελματικά βήματα του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, ο Θοδωρής Μισόκαλος από το 2019 έχει αναλάβει το μάνατζμεντ της επιχείρησης του Μάκη Παντζόπουλου στην Άνδρο.

Αδερφός Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρής Μισόκαλος δουλειά

Αυτός είναι ο πατριός της Ελένης Μενεγάκη και πατέρας του Θοδωρή

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να έχασε τον πατέρα της σε πολύ μικρή ηλικία, όμως η μητέρα της στάθηκε στα πόδια της και έφτιαξε ξανά τη ζωή της. Η παρουσιάστρια λοιπόν, πάνω από 30 χρόνια έχει δίπλα της έναν άνθρωπο να την στηρίζει σαν πραγματικός πατέρας, τον κ. Στέλιο Μισόκαλο.

Ο ίδιος ωστόσο, βρίσκεται στο πλευρό της αθόρυβα, αφού θέλει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Βέβαια, η Ελένη έχει μιλήσει για αυτόν αρκετές φορές μέσα από τις εκπομπές της.

Μάλιστα, μία φορά είχε αποκαλύψει ότι τα Χριστούγεννα που στολίζουν στο σπίτι στα Μελίσσια το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι όλη η οικογένεια μαζί, τρώνε και τραγουδάνε και είχε αναφερθεί στο ταλέντο που έχει ο άντρας της μαμάς της με το τραγούδι.

Δείτε τον εδώ.