Έτσι ήταν η Κάτια Ζυγούλη πριν τις πλαστικές και το γάμο με τον Ρουβά

Το πρόσωπο της στα πρώτα της βήματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έτσι ήταν η Κάτια Ζυγούλη πριν τις πλαστικές και το γάμο με τον Ρουβά

Εχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια από τότε που έγινε ο πρώτος διαγωνισμός Playmate στη χώρα μας και νικήτρια ήταν η Κάτια Ζυγούλη! Το μοντέλο άφησε εποχή τότε και απασχόλησε πάρα πολύ τα media. Ωστόσο, η εμφάνιση της - όπως είναι λογικό - έχει αλλάξει κατά πολύ στο πέρασμα των χρόνων.

Εκτός του ότι η μόδα σε φρύδια, χείλη και μακιγιάζ έχει αλλάξει εντελώς, η ίδια έχει κάνει και διάφορα πειράγματα στο πρόσωπο της. Εκτός του ότι έχει αλλάξει την οδοντοστοιχία της, έχει κάνει και ορισμένα μπότοξ και πλαστικές.

«Έχω κάνει μπότοξ, κάνω κατά καιρούς μπότοξ. Σιγά τα αυγά. Επίσης είναι μια ερώτηση παγίδα. Αν δεν κάνεις μπότοξ σου λένε πώς έχει γίνει αυτή έτσι. Αν κάνεις μπότοξ σου λένε ε σιγά η μποτοξαρισμένη. Οπότε ναι κάνω κατά καιρούς αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι μια προσωρινή μικρή νίκη, ενάντια στο αναπόφευκτο γήρας, που τείνει να γίνει φίλος μου» έχει πει η Κάτια.

Σήμερα, η Κάτια Ζυγούλη είναι ευτυχισμένη μαμά 4 παιδιών (δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει) και σύζυγος του Σάκη Ρουβά. Στις φωτογραφίες που ξεθάψαμε, φαίνεται η Κάτια πριν τις μικροεπεμβάσεις! Μάλιστα, φήμες λένε ότι η ίδια έχει «πειράξει» τη μύτη της, αλλά εμείς αφήνουμε τα συμπεράσματα σε εσάς.

Οι φωτογραφίες της Κάτιας Ζυγούλη πριν τις πλαστικές

Κάτια Ζυγούλη: Έτσι ήταν πριν τις επεμβάσεις! Η «άλλη» εικόνα που θάφτηκε στον χρόνο!

Κάτια Ζυγούλη: Έτσι ήταν πριν τις επεμβάσεις! Η «άλλη» εικόνα που θάφτηκε στον χρόνο!

Η δίαιτα της Κάτιας Ζυγούλη που θα σε κάνει κορμάρα

Μέσα από το κανάλι της στο Youtube είχε μιλήσει για θέματα που αφορούν τις γυναίκες και κυρίως τις μαμάδες. Αποκάλυψε αν έχει κυτταρίτιδα, ενώ περιέγραψε πώς είναι η κοιλιά της μετά τις γέννες.

«Έχω κυτταρίτιδα από την κοιλιά μέχρι τον αστράγαλο. Κάνω διαλειμματική δίαιτα, αυτό που τρως τις 8 ώρες και τις 16 όχι. Αλλά τις 8 ώρες μην του δώσετε και καταλάβει, χρειάζεται μέτρο. Δύο γεύματα, καλό φαγητό, καλή ποιότητα, όχι λιπαρά», αποκάλυψε.

«Μετά από τέσσερις εγκυμοσύνες η κοιλιά μου δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Έκανα πάρα πολύ διατροφή, έκανα πάρα πολύ γυμναστική τη στιγμή που το αποφάσισα εγώ και ήρθε και έγινε κούκλα. Όταν λίγο χαλαρώνω με το φαγητό και τη γυμναστική, η κοιλιά ακολουθεί τους ρυθμούς μου και χαλαρώνει και αυτή. Στην κοιλιά δεν θα έκανα επέμβαση. Είναι επικίνδυνο και επώδυνο», συνέχισε για την κοιλιά της.

Τι είναι η διαλειμματική δίαιτα

Η διαλειμματική νηστεία είναι μία από τις δημοφιλέστερες και νέες τάσεις στη διατροφή. Κατά καιρούς προκύπτουν διάφορα διατροφικά σχήματα και μοτίβα τα οποία υπόσχονται γρήγορη απώλεια σωματικού βάρους. Τα τελευταία χρόνια γίνεται λόγος για τη Intermittent Fasting (IF) ή αλλιώς διαλειμματική δίαιτα ή διαλειμματική νηστεία, η οποία παρουσιάζει σημαντικό ερευνητικό ενδιαφέρον.

Η διαλειμματική νηστεία είναι μια μέθοδος με κυκλικό πρόγραμμα μεταξύ περιόδων νηστείας και περιόδων φαγητού, δεν περιλαμβάνει αποκλεισμό τροφών από τις ομάδες τροφίμων αλλά εστιάζει στη χρονική περίοδο που θα καταναλωθεί η τροφή.

Η «δίαιτα» αυτή περιλαμβάνει ποικιλία τροφίμων, η οποία ανάλογα με το διατροφικό μοτίβο εστιάζει σε διαφορετικές μεθόδους όπως μειωμένη ημερήσια θερμιδική πρόσληψη, εναλλασσόμενη νηστεία, ημερήσια νηστεία και χρονικά περιορισμένη πρόσληψη τροφής.

Πως λειτούργει

Όπως προαναφέρθηκε η διαλειμματική νηστεία περιλαμβάνει ένα μεγάλο εύρος προσεγγίσεων, καθώς υπάρχουν πολλά διαφορετικά πρωτόκολλα αυτού του μοντέλου διατροφής.