X-Factor Highlights 26/3: Η εισβολή της Κατσαφάδου, ο φίλος του Μάστορα και ο παίκτης που γοήτευσε τη Ρίζου

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
X-Factor Highlights 26/3: Η εισβολή της Κατσαφάδου, ο φίλος του Μάστορα και ο παίκτης που γοήτευσε τη Ρίζου

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του X-Factor 26/3 δεν έλειψαν για άλλη μια φορά οι συγκινήσεις αλλά ούτε οι εκπλήξεις μιας και συχνά βλέπουμε να εμφανίζονται γνώριμα πρόσωπα στη σκήνη ή ακόμη και γνωστοί γνωστών.

Ο λόγος για την Δήμητρα Κατσαφάδου, που κάνει πάντα αισθητή την παρουσία της, όπου και αν βρεθεί και έτσι και έκανε στα backstages του show. Και αυτή τη φορά, όσον αφορά το τραγουδιστικό είδαμε πολύ καλές φωνές και δυνατούς παίκτες αλλά και συμπαθή στους κριτές άτομα βάσει του χαρακτήρα τους.

Τι είδαμε χθες (20/3) στο X-Factor

Έμειναν άναυδοι οι κριτές με την εμφάνιση της Δήμητρας Κατσαφάδου στο show,

Το βράδυ του Σαββάτου 26/3 προβλήθηκε για άλλη μια φορά ένα ακόμη επεισόδιο του X-Factor μέσα από την συχνότητα του MEGA όπου οι ανατροπές δεν έλειψαν για ακόμη μια φορά. Πιο συγκεκριμένα, ένας υπάλληλος της Δήμητρας Κατσαφάδου πήγε για να διαγωνιστεί.

Μάλιστα, η ίδια θέλησε να τον στηρίξει μιας και βρέθηκε επίσης στα παρασκήνια του show όπου είχε πάρει μαζί της και τα διαβασμένα κομποσκοίνια της για να του τα δώσει για καλή τύχη.

Ο διαγωνιζόμενος όταν ανέφερε στους κριτές πού εργάζεται έμειναν άφωνοι και όταν έμαθαν ότι βρισκόταν και εκεί, ζήτησαν να τη δουν για να της πουν και μια "καλησπέρα". Τελικά, κατάφερε και πέρασε στην επόμενη φάση και η Δήμητρα Κατσαφάδου που ήταν αγχωμένη, ενθουσιάστηκε.

Φίλος του Χρήστου Μάστορα εμφανίστηκε στην σκηνή του μουσικού show και τον απογοήτευσε

Μετά από την επική εμφάνιση ενός διαγωνιζόμενου που πέρασε στην σκηνή του X- Factor σειρά είχε να εμφανιστεί ένας φίλος του Χρήστου Μάστορα διαγωνίστηκε απόψε στο talent show.

Όπως φάνηκε λίγο αργότερα ο ίδιος δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές ενώ μάλιστα ερμήνευσε και ένα τραγούδι του Χρήστου Μάστορα, με λίγο διαφορετικό τρόπο που δυστυχώς για εκείνον δεν ήταν και ο πιο επιτυχημένος μιας και δεν κατάφερε να τους εντυπωσιάσει.

Μάλιστα, ο Χρήστος Μάστορας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Βασίλη εμένα μου έκανες τεράστια έκπληξη τώρα μ' αυτό που άκουσα γιατί σε έχω ακούσει σε κάτι τελείως διαφορετικό».

Απίστευτο σκηνικό! - Η Μαρίζα Ρίζου μύρισε τα μαλλιά διαγωνιζόμενου και τον πέρασε στην επόμενη φάση

Πριν από λίγα λεπτά ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του X-Factor καθώς η κριτική επιτροπή υποδέχτηκε στην σκηνή του μουσικού show τον Ελληνο-Ισπανό, Τόνυ Βλάχο. Πιο συγκεκριμένα, όπως φάνηκε ο συγκεκριμένος διαγωνιζόμενος κέρδισε για τα καλά το ενδιαφέρον της Μαρίζας Ρίζου όχι μόνο για τις φωνητικές του ικανότητες αλλά και για τα... μαλλιά του.

Η Μαρίζα Ρίζου η οποία βρέθηκε την ίδια ώρα στη σκηνή, πλησίασε τον διαγωνιζόμενο για να φορέσει το καπέλο του, μόνο που το άρωμα των μαλλιών του, την ενθουσίασε. «Τόνυ… την αναστατώνεις!» είπε ο Χρήστος Μάστορας.

Μάλιστα, ο 26χρονος κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του bootcamp, με τον Μιχάλη Κουινέλη να του ζητάει να φορέσει το ίδιο άρωμα και στην επόμενη φάση του X-Factor. Δείτε επίσης εδώ με ποιον άλλον διαγωνιζόμενο συγκινήθηκε.