X-Factor: Συγγενής του Κωνσταντίνου Βασάλου στον διαγωνισμό - Το αποκάλυψε on air

«Πάντως έχω και έναν ξάδερφο σε αυτό το επεισόδιο που είδαμε χθες»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
X-Factor: Συγγενής του Κωνσταντίνου Βασάλου στον διαγωνισμό - Το αποκάλυψε on air

To “X Factor” ξεκίνησε να προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Mega και αυτές τις ημέρες οι τηλεθεατές παρακολουθούν τις πρώτες auditions και μένουν άφωνοι με τις συγκλονιστικές ερμηνείες των διαγωνιζόμενων.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Σαββάτου 19/3, μεταξύ των υποψηφίων ήταν και ο 16χρονος Tik Toker Μίλτος που ερμήνευσε το κομμάτι “This Town”, και κατάφερε να εντυπωσιάσει και να περάσει στην επόμενη φάση, όμως η αποκάλυψη έγινε το πρωί της Κυριακής για τον γνωστό συγγενή του.

Ο ξάδερφος του Κωνσταντίνου Βασάλου στο X-Factor

Σήμερα Κυριακή, μέσα από την εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” προβλήθηκε ένα απόσπασμα από το δεύτερο επεισόδιο του “X Factor" και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε μια on air αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, όπως είπε, ο Μίλτος είναι ξάδερφός του.

«Πάντως έχω και έναν ξάδερφο σε αυτό το επεισόδιο που είδαμε χθες. Το παιδάκι με το μακρύ μαλλί που ο Στέλιος Ρόκκος έκανε πλάκα πως θέλει να γνωρίσει στην κόρη του… Είναι ξάδερφός μου και είναι 16 χρονών ακόμα το παιδί. Είναι τρομερός! Δεν είναι πρώτος μου ξάδερφος, είναι τρίτος ή τέταρτος… είναι μακρινός», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

"Γκρεμίστηκε" το Twitter με το X-Factor - Το κοινό ζητάει τον Νίκο Μουρατίδη

Το X-Factor έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής (18/3) στο Mega και η αλήθεια είναι πως κατάφερε να φέρει στο κοινό φοβερές μνήμες από τα πρώτα μουσικά show που τότε προβάλλονταν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Εννοείται πως τα περισσότερα tweets αφορούσαν τον Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος ήταν και μία από τις πιο πολυσυζητημένες περσόνες εκείνου του show.