X-Factor: «Έχεις μια φωνή....» - Συγκινούν τα λόγια της Σοφίας Βόσσου σε μαθητή της

Τον εμψύχωσε με τα πιο όμορφα λόγια

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
X-Factor: «Έχεις μια φωνή....» - Συγκινούν τα λόγια της Σοφίας Βόσσου σε μαθητή της

Πρεμιέρα έκανε εχθές Παρασκευή 19/3 στο Mega το νο1 μουσικό τάλεντ σόου στον πλανήτη, το X-factor! Οι σπουδαίοι κριτές μαζί με το φαντασμαγορικό backstage έδωσαν στους διαγωνιζόμενους την θετική τους ενέργεια ώστε να τα πάνε όσο πιο καλά μπορούν.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου 19/3, είδαμε τον Παύλος, ο οποίος με τη μαγική του φωνή και την σωστή καθοδήγηση από τη δασκάλα του, Σοφία Βόσσου, μάγεψε τους κριτές και πήρε το πολυπόθητο ναι! Λίγο πριν βγει στη σκηνή ωστόσο μίλησε μαζί της και τα λόγια της μας συγκίνησαν όσο τίποτα άλλο.

Τα όμορφα λόγια της Σοφίας Βόσσου για τον μαθητή της

Λίγο πριν συναντήσει την επιτροπή του X Factor, όμως, ο νεαρός τραγουδιστής θέλησε να μιλήσει με την δεύτερη του μητέρα, όπως την αποκάλεσε, Σοφία Βόσσου.

«Είμαι πολύ συγκινημένη για την πρόοδο σου και σου το λέω ειλικρινά. Σε πήρα στα χέρια μου 16 χρονών, άνοιξες τα φτερά σου και πας καλά. Το αξίζεις όλο αυτό. Έχεις μια φωνή και όλο το ταλέντο το μουσικό χάρισμα από τον Θεό, παλικάρι μου» του είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Βόσσου και ο Παύλος κατόρθωσε να κερδίσει τους κριτές του X Factor με την ερμηνεία που παρουσίασε στο τραγούδι του.

«Την Σοφία Βόσσου την αποκαλώ δεύτερη μητέρα γιατί ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι με αγκάλιασε σαν να είμαι δικό της παιδί» εξομολογήθηκε, ακόμα, ο διαγωνιζόμενος του X Factor.

Εμφανώς συγκινημένη η Μαρίζα Ρίζου με την ερμηνεία του συγκροτήματος «Γίναμε»

Όπως είδαμε πριν από λίγο, το «X-Factor» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής 18/3 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά η κριτική επιτροπή έμεινε άφωνη καθώς η διαγωνιζόμενη που εμφανίστηκε τους μάγεψε με τις φωνητικές της ικανότητες.

Από την άλλη, το συγκρότημα "Γίναμε" άφησε τους κριτές έκπληκτους με την μοναδική εκτέλεση του «Τι να θυμηθώ» μιας και η Μαρίζα Ρίζου ήταν εμφανώς συγκινημένη. Όπως ήταν φυσικό λοιπόν, οι δυο τους πέρασαν στην επόμενη φάση.