X-Factor: «Με στεναχωρεί που δεν έχετε ιδέα ποια είμαι» - Αδιανόητο περιστατικό με τον Χρήστο Μάστορα

Έμειναν άφωνοι οι κριτές

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
X-Factor: «Με στεναχωρεί που δεν έχετε ιδέα ποια είμαι» - Αδιανόητο περιστατικό με τον Χρήστο Μάστορα

Πριν από λίγα λεπτά ξεκίνησε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA το μουσικό show «X- Factor» όπου έγινε γνωστό οι μεγάλες αλλαγές που θα δούμε φέτος. Από την άλλη, η πρώτη διαγωνιζόμενη που εμφανίστηκε στην σκηνή κατάφερε να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή με την φωνή της.

Ο λόγος για την Κατερίνα Λαζαρίδου η οποία αποφάσισε να ερμηνεύσει το «Αν το Λες Αγάπη Αυτό» από Marseaux ft. dPans. Μάλιστα, ο Χρήστος Μάστορας δεν δίστασε να φανερώσει τον θαυμασμό του.

Μάλιστα, η ίδια έκανε και μια αποκάλυψη την οποία δεν περίμενε κανείς μιας και είπε χαρακτηριστικά: «Με στενοχωρεί που δεν έχετε ιδέα ποια είμαι γιατί ακολουθιόμαστε στο Instagram. Και απαράδεκτος»

Η διαγωνιζόμενη που εξέπληξε την κριτική επιτροπή στο X - Factor

«Με αποκαλεί ξινιόλα η...» - Η επική αποκάλυψη του Χρήστου Μάστορα

Ο Χρήστος Μάστορας, ο ταλαντούχος τραγουδιστής, μίλησε το πρωί της Τετάρτης 16/3, στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Αναφέρθηκε στο X Factor, όπου φέτος θα τον δούμε στην κριτική επιτροπή, στο συγκρότημα Μέλισσες, στο cancel culture, και σε άλλα θέματα.

Το πιο ξεκαρδιστικό ήταν όταν μίλησε για τα γυρίσματα του σόου αλλά και για τις σχέσεις που έχει αναπτύξει με του υπόλοιπους κριτές. Αναφέρθηκε στο πως είναι μεταξύ τους, μιας και περνάνε πλέον πολλές ώρες της ημέρας παρέα, ενώ έκανε και μία αποκάλυψη για το παρατσούκλι που του έχουν βγάλει.

«Η Μαρίζα Ρίζου με αποκαλεί «ξινιόλα». Όταν ζορίζομαι, όταν κάτι δεν μου αρέσει, το λέω. Στο X-Factor ψάχνουμε αυθεντικότητα. Κάτι που να πηγάζει από την ψυχή του κάθε ταλέντου που βλέπουμε. Ο Μιχάλης με τον Στέλιο είναι σαν τους παππούδες στο “The Muppet Show”. Η Μαρίζα δεν είναι καθόλου αυστηρή και λέει «συγγνώμη» στα παιδιά. Δεν στεναχωριέμαι όταν λέω σε κάποιο από τα παιδιά «ευχαριστούμε, γεια σας», γιατί θα ήθελα κι εμένα να μου λένε την αλήθεια για να γίνομαι καλύτερος», ανέφερε αρχικά.

«Έχουμε τρομερά ταλέντα στο X-Factor και προσωπικότητες. Έχω κερδίσει ήδη δυο φορές, οπότε πηγαίνω χαλαρά φέτος. Και να μην κερδίσω, δεν θα με πειράξει, αλλά πιστεύω πως θα κερδίσω», πρόσθεσε στη συνέχεια της συνέντευξης.