«Είναι πολύ στενάχωρο» - Ο Ίαν Στρατής ''καρφώνει'' κανονικά τον Κούγια για τα σχόλια προς Συνατσάκη

Υποστήριξε το κορίτσι του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι πολύ στενάχωρο» - Ο Ίαν Στρατής ''καρφώνει'' κανονικά τον Κούγια για τα σχόλια προς Συνατσάκη

Ο Ίαν Στρατής βρέθηκε να κάνει δηλώσεις το μεσημέρι της Κυριακής 27/3 στο Χαμογέλα και Πάλι, αναφερόμενος στην σύντροφο του Μαίρη Συνατσάκη αλλά και στην πρόσφατη κόντρα της με τον Αλέξη Κούγια. Η ηθοποιός είναι από τα δημόσια πρόσωπα ου δεν ''μασάνε'' τα λόγια τους απέναντι στην αδικία.

Για το λόγο αυτό η Μαίρη έχει μια ανοιχτή κόντρα με τον γνωστό ποινικολόγο, στην οποία ο αγαπημένος της στηρίζει ανοιχτά. Πιο αναλυτικά, ο τραγουδιστής πολύ λακωνικά υποστήριξε πως με τον τρόπο αυτό, ο δικηγόρος και άλλα πρόσωπα κερδίζουν παραπάνω δημοσιότητα.

Οι δηλώσεις του Ιαν Στρατή για την κόντρα της Συνατσάκη με τον Αλέξη Κούγια

«Τη Μαίρη την έζησα λίγο παραπάνω. Έβλεπα τις αντιδράσεις της. Είδα πως είναι διαμάντι στο χαρακτήρα, οπότε νομίζω ότι είναι καλύτερο πράγμα αυτό για να βρεις το άλλο σου μισό» είπε ο Ίαν Στρατής, ενώ όταν ρωτήθηκε για τον Αλέξη Κούγια απάντησε:

«Νομίζω ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ζητάνε τη δημοσιότητα μέσα από αυτή. Οπότε είναι πολύ στενάχωρο. Για τους άλλους πιο πολύ».

Ο Αλέξης Κούγιας "ξεφτίλισε" την Μαίρη Συνατσάκη - «Ποια είναι αυτή;»

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως έχει ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες μεταξύ της Μαίρης Συνατσάκη και του Αλέξη Κούγια, με τον δεύτερο να απαντά στην ανάρτησή της σήμερα 4/3 το πρωί έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, όπου συνεχίζεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Είναι δικηγόρος; Τι δουλειά κάνει;» ρώτησε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας τη ρεπόρτερ, με την ίδια να του απαντά πως η Μαίρη Συνατσάκη έχει πολλές ιδιότητες, όπως παρουσιάστρια, ηθοποιός και influencer.

«Που έχει εργαστεί; Δεν γνωρίζω. Τι σημαίνει influencer; Δεν έχω καταλάβει. Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Ποια είναι αυτή η κυρία; Δεν την έχω δει ούτε σε φωτογραφία. Ειλικρινά σας το λέω. Εύχομαι να είναι μία ωραία κοπέλα. Το είπα και για τον κύριο Λαζόπουλο, το είπα και για τον Τριανταφυλλόπουλο και βρίσκουν κάτι για να τους/τις ξαναθυμηθεί ο κόσμος. Έχει η οικογένεια αυτή η κυρία Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της. Έχουμε χάσει τη μπάλα».