Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιώργος Καρτελιάς - Εκτός Breakfast at Star

Το ανακοίνωσαν σήμερα 28/3 στην εκπομπή

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιώργος Καρτελιάς -  Εκτός Breakfast at Star

Με απώλειες ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή, Δευτέρα 28/3, στην πρωινή παρέα του Breakfast at Star, καθώς όπως αποκάλυψε η Ελίνα Παπίλα, ο συνεργάτης της Γιώργος Καρτελιάς είναι θετικός στον κορωνοϊό. Τον τελευταίο καιρό στην εκπομπή είχαν σημειωθεί αρκετές απουσίες όμως αυτό δεν πτοεί την ομάδα μιας και μιλάνε στην εκπομπή μέσω κάμερας!

Ο Γιώργος Καρτελιάς είπε την καλημέρα του από το σπίτι σήμερα 28/3

«Είμαι μια χαρά, αυτό είναι το παράξενο. Είμαι πάρα πολύ καλά, γεμάτος ενέργεια. Ξεκουράστηκα το τριήμερο και εκεί που λέω μια χαρά, όλα καλά, τελικά… Τι κατάφερα που έφυγα το τριήμερο; Να μείνω σπίτι. Δεν έχω καθόλου συμπτώματα. Ούτε ο γιος μου, ούτε η γυναίκα μου είναι θετικοί. Μόνο εγώ βγήκα θετικός. Οπότε λίγο υπομονή να δούμε και τα μοριακά. Θα ξεκουραστώ και για εσάς τώρα» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καρτελιάς.

«Η τηλεόραση σε περιμένει στη γωνία για να...»

Ο έμπειρος δημοσιογράφος και αγαπητός όπως όλα δείχνουν στο κοινό Γιώργος Καρτελιάς, τη φετινή σεζόν ανέλαβε το τιμόνι και την παρουσίαση του Breakfast @Star, έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη με τη σύζυγο του και μίλησε για όλα!

Αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του πορεία και στο αν βρήκε τα πατήματα του, ενώ έδωσε και ένα στοιχείο για του χρόνου και το μέλλον της εκπομπής.

Όταν σου ανακοίνωσε ότι του έκαναν πρόταση από το Star να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή μαζί με το ραδιοφωνικό του ταίρι, την Ελίνα Παπίλα, ποια ήταν η πρώτη σου αντίδραση;

Ιωάννα: θα σου πω. Επειδή τον είχαν ζητήσει και από άλλα κανάλια και ήταν στις συζητήσεις, όταν μου είπε ότι τον πήραν από το Star, δεν παραξενεύτηκα. Όταν όμως μου είπε ότι «μας θέλουν για παρουσιαστές πρωινής εκπομπής», εκεί ενθουσιάστηκα. Ήμουν σίγουρη ότι ήταν άξιος για μια τέτοια πρόταση και χάρηκα πολύ γιατί μου αρέσει και το Star ως κανάλι.

Γιώργος: Καλά, εμείς έτσι κι αλλιώς βλέπαμε Star γιατί παίζει πολλές ταινίες.

Ιωάννα: Και έχει και το Startland με τα παιδικά προγράμματα.

Γιώργος: Η αλήθεια είναι πως στην αρχή είχα κάνει ραντεβού με άλλο κανάλι, στο οποίο με ήθελαν για να ενταχθώ στο πάνελ εκπομπής. Δεν μπορώ να πω για ποια εκπομπή πρόκειται, δεν το ξέρει κανένας. Και πέρσι είχα «ντεμάρει» για εκπομπή, αλλά αποφάσισα να μην το κάνω γιατί ένιωσα πως δεν μου πολυταίριαζε. Ήταν για πρωινή εκπομπή που φέτος κάνει επιτυχία...

Και όταν σας κάλεσαν μαζί με την Ελίνα Παπίλα από το Star, ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκεφτήκατε;

Γιώργος: Νομίζαμε ότι μας ήθελαν για πάνελ στην Καραβάτου, ότι αναζητούν άτομα για να ανανεώσουν την ομάδα της. Οπότε στο ραντεβού τους ξεκαθαρίσαμε από την αρχή «παιδιά, μπορεί να σας φανεί εγωιστικό ή ψωνίστικο, αλλά για πάνελ δεν ερχόμαστε». Όταν μας είπαν πως «δεν σας θέλουμε για πάνελ αλλά για παρουσιαστές», παγώσαμε!

Νιώθεις ότι τηλεοπτικά έχεις βρει τα πατήματα σου;

Γιώργος: Ξέρεις τι γίνεται; Στο ραδιόφωνο ήμουν πιο ελεύθερος, στην τηλεόραση είναι διαφορετικά τα πράγματα. Η τηλεόραση είναι πολύ δύσκολη γα έναν άντρα. Γιατί πρέπει να κρατάς κάποιες ισορροπίες κι εγώ αυτές τις ισορροπίες δεν τις είχα. Δηλαδή, μπορεί να πειράζω ης γυναίκες κάνοντας χιούμορ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάμε το ωραίο φύλο. Η τηλεόραση σε περιμένει στη γωνία να κάνεις ένα λάθος για να σε κανιβαλίσει. Ψάχνουν μια αφορμή να τα ισοπεδώσουν όλα. Γιατί οι άντρες είμαστε πιο ωμοί στον λόγο μας και μερικές φορές αυτό είναι τροφή για κάποιους.

Εχεις νιώσει τηλεοπτικά να το κάνεις αυτό το λάθος; Να λες αυτό που δεν πρέπει;

Γιώργος: Όχι, προσέχω πολύ. Αλλά είμαι στο τσακ καμιά φορά. Δεν νιώθω ότι στην τηλεόραση μπορώ να είμαι εκατό τοις εκατό ο εαυτός μου, γιατί, όπως σου εξήγησα, έχω συνηθίσει σε πιο «πικάντικο» χιούμορ.

Ο Γιώργος Καρτελιάς αποκαλύπτει

Η σχέση σας με την Ελίνα επηρεάστηκε από όλη αυτή τη νέα τηλεοπτική συνθήκη;

Γιώργος: Με την Ελίνα έχουμε μια σχέση ετών που μας δένει. Δεν θα πω ότι επηρεάστηκε η σχέση μας. Η τηλεόραση ήταν μια νέα συνθήκη και για τους δυο μας και ίσως να χάσαμε στην αρχή λίγο την επικοινωνία γιατί ο καθένας χρειάστηκε χρόνο για να βρει τα πατήματα του.

Υπήρξαν ενδεχομένως και εντάσεις ανάμεσα σας;

Γιώργος: Εντάσεις δεν υπήρχαν μεταξύ μας. Αλλά κι εγώ δεν είμαι άνθρωπος που δημιουργεί εντάσεις είμαι άνθρωπος που ηρεμώ ης εντάσεις. Λειτουργά πολύ διπλωματικά.

Αρα έχεις λίγο και τον ρόλο του «πυροσβέστη»;

Γιώργος: Αν αναφέρεσαι στη ζωή μου, ναι, πάντα! Δεν μπορείς να είσαι όλη την ώρα στην ένταση γιατί μετά αυτό δημιουργεί πρόβλημα στην επικοινωνία. Η ένταση καμιά φορά μεταφράζεται ως «δεν με γουστάρεις, δεν με συμπαθείς», ενώ η σωστή ένταση, μέχρι το σωστό σημείο, μπορεί να είναι δημιουργική, θα τσακωθούμε, ναι, αλλά να κερδίσουμε και οι δύο από αυτό και να πάμε παραπέρα. Όχι να τσακωθούμε και να μη μιλιόμαστε. Δεν έχουμε φτάσει εκεί ακόμα.

Του χρόνου συνεχίζετε κανονικά;

Γιώργος: Θα το ήθελα, αλλά δεν μπορώ να το ξέρω. Ακόμη δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Αλλά οφείλω να πω πως μέχρι σήμερα δεν έχω κανένα παράπονο από τον σταθμό.