«Δυστυχώς...» - Απώλειες από την εκπομπή Breakfast@Star

Οι τελευταίες εξελίξεις από την εκπομπή

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δυστυχώς...» - Απώλειες από την εκπομπή Breakfast@Star

Με απώλειες ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη 9/3, η εκπομπή Breakfast at Star και υπεύθυνοι είναι πιθανόν ο καιρός και ο κορωνοϊός! Πιο συγκεκριμένα, στην έναρξη, εκτός από τους Ελίνα Παπίλα και Γιώργο Καρτελιά, οι οποίοι πρόσφατα μίλησαν και για την προσωπική τους σχέση, στο πλατό είδαμε τον Τάσο Μπιμπισίδη και την Κατερίνα Πίπερη.

Εκτός πλατό και εκπομπής, βρίσκονται η γλυκύτατη Νανά Ηλιοπούλου, η οποία είναι άρρωστη - και λογικό καθώς η απότομη αλλαγή του καιρού έχει αρρωστήσει τους πάντες- αλλά και η Τζώρτζια Γεωργίου που έχει έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

Οι δηλώσεις on air για τις απώλειες στην έναρξη του Breakfast at Star

Η Τζώρτζια Γεωργίου, ωστόσο, εμφανίστηκε από το σπίτι της, μέσω Skype, όπου εξήγησε στον αέρα της εκπομπής: «Δυστυχώς δεν είμαι μαζί σας. Είμαι στο σπίτι για προληπτικούς λόγους γιατί έχω έρθει σε επαφή με κρούσμα, αλλά είμαι πάρα πολύ καλά και δεν γινόταν να λείπω».

«Να πούμε περαστικά και στη Νανά Ηλιοπούλου που είναι σπίτι γιατί είναι λίγο αρρωστούλα, αλλά όλα είναι καλά», είπε με τη σειρά της η Ελίνα Παπίλα.

Αναταράξεις στο STAR με την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά

Το δίδυμο Ελίνα Παπίλα και Γιώργος Καρτέλιας κατάφεραν να ξεχωρίσουν με το φρέσκο στυλ παρουσίασης στην πρωινή ζώνη του Star, με την εκπομπή τους «Breakfast@Star», η οποία ήρθε να αντικαταστήσει αυτή του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου.

Το νέο τους τηλεοπτικό βήμα έχει ξεκινήσει εδώ και επτά μήνες σε μια κατά τα άλλα πάρα πολύ ανταγωνιστική χρονιά με όλα τα πρότζεκτ να κονταροχτυπιούνται καθημερινά, οι συζητήσεις, όμως, που αφορούν την ερχόμενη σεζόν για όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Έτσι, στο τραπέζι του καναλιού φαίνεται πως έχει πέσει και το μέλλον του Καρτέλια και της Παπίλα, μετά και από τον τσακωμό τον οποίο είχαν, ενώ αναμένεται να μάθουμε σύντομα αν θα συνεχίσουν και στη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η εκπομπή μπορεί να μην έχει καταφέρει να σημειώσει τα πιο υψηλά ποσοστά, καθότι βρισκόταν απέναντι από πολύ σημαντικές εκπομπές που κουβαλούν ήδη το κοινό τους από προηγούμενες χρονιές, όμως οι παρουσιαστές έχουν μαζί τους μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία όπως φαίνεται τους δίνει και το εισιτήριο για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, θα παραμείνουν κανονικά στις θέσεις τους αφού έχουν την πλήρη υποστήριξη του καναλιού και προς το παρόν δεν υπάρχουν σκέψεις για την αντικατάστασή τους.