Χωρίζουν Ελεονώρα Ζουγανέλη και Σπύρος Δημητρίου; Όλη η αλήθεια αποτυπωμένη σε μια φωτογραφία

Παντρεύτηκαν το 2020

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χωρίζουν Ελεονώρα Ζουγανέλη και Σπύρος Δημητρίου; Όλη η αλήθεια αποτυπωμένη σε μια φωτογραφία

Σκηνικό, η ονειρεμένη παραλία της Ζωγεριάς (η οποία δεν έχει πρόσβαση από τη στεριά, αλλά χρειάζεται θαλάσσιο ταξί για να την προσεγγίσεις) και συγκεκριμένα το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, όπου είχε προγραμματιστεί ο γάμος της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου τον Οκτώβριο του 2020.

Φορώντας νυφικό με την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη και το πιο φωτεινό της χαμόγελο (δείτε εδώ φωτογραφίες), η ταλαντούχα ερμηνεύτρια εμφανίστηκε στον ορίζοντα επάνω στο καΐκι (με μία μικρή καθυστέρηση, όπως προστάζουν οι παραδόσεις), συνοδευόμενη από τον πατέρα της Γιάννη Ζουγανέλη και υπό τον ήχο παραδοσιακής μουσικής. Με δάκρυα χαράς στα μάτια την παρακολουθούσε η μητέρα της Ισιδώρα Σιδέρη την ώρα που έδινε ένα τρυφερό φιλί στον γαμπρό και πλέον σύζυγό της, σφραγίζοντας έτσι αυτό το υπέροχο love story.

Δυο χρόνια μετά την τελετή και συγκεκριμένα την Κυριακή 27/3 προβλήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ρεπορτάζ, που ήθελε το ζευγάρι να κάνει προσπάθειες για να ξεπεράσει την κρίση στον γάμο του.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ισχύει, με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να το διαψεύδει με έμμεσο τρόπο λίγες ώρες μετά. Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε μια κοινή φωτογραφία στο Instagram αγκαλιά με τον Σπύρο Δημητρίου και σχολίασε: «Γενικώς και οικογενειακώς αγαπάμε τα μπαρ». Η ίδια βέβαια σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή στα social media.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Γνωστός ηθοποιός ο πρώην σύντροφος της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Μπορεί η Ελεονώρα Ζουγανέλη να βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Σπύρου Δημητρίου αλλά πριν από κάποια χρόνια νόμιζε πως τον είχε βρει στα μάτια γνωστού ηθοποιού!

Ο λόγος για τον Γιάννη Αθητάκη!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real, το πρώην ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2015 μέσω κοινών φίλων.

Ζουγανέλη πρώην σχέσεις

Για το λόγο αυτό εξάλλου, η σχέση τους αρχικά ήταν μόνο φιλική, ενώ πολύ σύντομα, οι δυο τους έγιναν ζευγάρι.

«Μπορεί να με ενοχλήσουν πολλά, αλλά τα υπομένω, ειδικά αν αγαπώ κάποιον. Μακάρι να μην το έκανα γιατί βγαίνω πολύ κουρασμένη από μια τέτοια κατάσταση», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η τραγουδίστρια.

Να σημειωθεί πως ο πρώην γοητευτικός σύντροφός της τραγουδίστριας έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ ενώ είχε εκπροσωπήσει και την χώρα μας και σε διεθνή διαγωνισμό όπου είχε καταλάβει την τρίτη θέση.

Οσο γιατί χώρισαν, οι μόνοι που γνωρίζουν τους λόγους είναι το φιλικό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού.