Δίκη Τοπαλούδη: «Να ψοφήσεις π@@@ γιε!» - Η μητέρα της αδικοχαμένης ξεσπά

Νέα διακοπή της δίκης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δίκη Τοπαλούδη: «Να ψοφήσεις π@@@ γιε!» - Η μητέρα της αδικοχαμένης ξεσπά

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, την Δευτέρα 28/3, βρέθηκε ξανά στο δικαστήριο για την εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας και του βιασμού της κόρης της. Ωστόσο, η δίκη έλαβε νέα διακοπή, με αποτέλεσμα η ίδια να ξεσπάσει.

Το ξέσπασμα της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη για την διακοπή της δίκης

Είναι η τέταρτη φορά που η δίκη διακόπτεται, ενώ την προηγούμενη οι γονείς της πριν φτάσουν στο δικαστήριο είχαν, επίσης, τρακάρει, και φαίνεται πως θα συνεχιστεί στις 6 Απριλίου, με την ίδια να αναφέρει: «Δηλαδή θα κάνουμε πάλι το ταξιδάκι Διδυμότειχο και πίσω; Κανείς δεν νοιάζεται για μας. Τι να πω;», ενώ ο πατέρας της αδικοχαμένης ζήτησε «Να οριστούν συνεχόμενοι δικάσιμοι μετά τις 6 Απριλίου», χωρίς αποτέλεσμα, καθώς η έδρα απάντησε πως το ενδεχόμενο αυτό έχει εξεταστεί ήδη.

Μάλιστα ο πατέρας της νεαρής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Γονέας του ενός κατηγορούμενου απειλούσε τους μάρτυρες. Παρακαλώ να έχουμε το δέοντα σεβασμό», τη στιγμή που και οι δύο κατηγορούμενοι βρισκόντουσαν στο δικαστήριο.

Μαζί τους στο δικαστήριο ήταν ξανά η μητέρα της Ερατούς και της Γαρυφαλλιάς που πάντα βρίσκονται εκεί για να τους στηρίξουν, ενώ κι εκείνες μπροστά στα γεγονότα δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν και η μητέρα της Ερατούς είπε με έντονο ύφος: «Κάτω τα μάτια σας, μην κοιτάτε τη μάνα δολοφόνοι!», ενώ η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη επιτέθηκε φραστικά εναντίον του ενός: «Να ψοφήσεις π… γιε!».

Στη συνέχεια, η μητέρα της Γαρυφαλλιάς είπε: «Να τους βλέπουμε, αντί να σκύβουν το κεφάλι, να γελάνε. Ούτε ένα ίχνος μετάνοιας. Ξέρουν τι θα πει μετάνοια; Να ρωτήσουν εμένα που έχω την κόρη μου στο τάφο. Ντροπή σας και ντροπή και στους γονείς σας που έρχονται εδώ, αλήτες! Ντροπή σας! Που θέλετε και Εφετεία και δικαιώματα».

Η μητέρα της Ερατούς συνέχισε λέγοντας: «Τα κεφάλια σας χαμηλά, δολοφόνοι. Τι τα φυλάτε τα καλόπαιδα, μην πάθει τίποτα μία τρίχα από τα μαλλιά τους; Να σας φέρουμε και παππά να εξομολογηθείτε, να πάτε στον παράδεισο. Εξαιτίας τους δεν έχουμε τα παιδιά μας», φανερώνοντας την απόγνωση όλων για την εξέλιξη των γεγονότων και την καθυστέρηση της απόδοσης της δικαιοσύνης.

"Πόσο να αντέξω!"

Την Πέμπτη 10/3 η υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη θα εκδικαζόταν σε δεύτερο βαθμό, ύστερα από την τελευταία διακοπή που ζητήθηκε από τους κατηγορουμένους. Νέα διακοπή ζητήθηκε, όμως, ξανά, καθώς αυτή τη φορά μία ένορκος μέλος της έδρας και ο δικηγόρος του κατηγορουμένου με αλβανική καταγωγή νοσούν είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Η μητέρα της αδικοχαμένης, Κούλα Αρμοτίδου, ήδη ταλαιπωρημένη μετά το ατύχημα της, ξέσπασε: «Ντροπή, ντροπή. Μπράβο σε όλους σας εκεί ψηλά που κάθεστε στα έδρανα». Δεν βρέθηκε, ωστόσο, κάποια λύση με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν και όσοι συνόδευαν τους γονείς της Ελένης.

Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο το καλοκαίρι που πέρασε ήταν στο πλευρό της οικογένειας, ενώ η μητέρα της, δολοφονημένης από το 2019, Ερατούς, που επίσης συνόδευε την οικογένεια, αντέδρασε έντονα για την όλη κατάσταση στο δικαστήριο.

Η εισαγγελέας ανέφερε: «Τι θέλετε δηλαδή! Να τους φέρουμε εδώ με covid;», παίρνοντας της σπαρακτική απάντηση της μητέρας της Ελένης: «Την κοροϊδία τους μέσα! Δεν ντρεπόμαστε καθόλου! Κάποιος ένορκος έχει covid λέει! Δεν πρέπει να υπάρχουν αναπληρωματικοί; Πόσο να αντέξω! Θέλει το σύστημα να μας εξουθενώσει ή να μας στείλει στο ψυχιατρείο!».

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην αίθουσα, βρισκόταν εκεί ο δεύτερος κατηγορούμενος από τη Ρόδο, κάνοντας την κ.Αρμοτίδου να φωνάξει: «Δε μπορώ να βλέπω τους δολοφόνους του παιδιού μου στο ίδιο ύψος με τους δικαστές. Εγώ η μάνα της δολοφονημένης Ελένης».

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη