Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Δίκη Φιλιππίδη: Διακοπή της δίκης λόγω έντασης - Τι συνέβη

«Χτυπάει τα χέρια στα έδρανα η καταγγέλλουσα»

Δίκη Φιλιππίδη: Διακοπή της δίκης λόγω έντασης - Τι συνέβη
News 28.03.2022 10:57
Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αναμένεται να απολογηθεί για τις βαρύτατες κατηγορίες που τον βαραίνουν, καθώς έχει καταγγελθεί ότι βίασε μία συνάδελφο του, ηθοποιό, το 2008, και μάλιστα δύο φορές και ότι αποπειράθηκε να βιάσει άλλες δύο, το 2010 και το 2014.

Ωστόσο σύμφωνα με την εκπομπή, Το Πρωινό, η δίκη διεκόπη προσωρινά καθώς υπήρξε ένταση για το αν θα έπρεπε να είναι ανοιχτές ή κλειστές οι θύρες.

Γιατί διεκόπη η δίκη προσωρινά;

Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε σε άλλη δικαστική αίθουσα μαζί με την σύζυγό και τον γιο του και αναμένουν να δουν τι θα αποφασιστεί, σχετικά με το αίτημα κεκλεισμένων των θυρών, που είχαν υποβάλει οι καταγγέλλουσες μέσω του δικηγόρου τους και αναμέναμε την απάντηση της πλευράς του Φιλιππίδη.

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε χτυπάει τα χέρια στα έδρανα η δεύτερη καταγγέλλουσα, είναι έντονη και λέει ‘’ότι πάση θυσία σε μία τέτοια δίκη πρέπει να μείνουν ανοιχτές οι πόρτες, όπως λέει χαρακτηριστικά», είπε ο παρουσιαστής.

«Είναι εγκληματικό να γίνει η δίκη κεκλεισμένων των θυρών» ανέφερε επίσης η δεύτερη καταγγέλλουσα ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από τις υπόλοιπες.

Μαζί στο δικαστήριο οι καταγγέλλουσες - Αναστασοπούλου, Δροσάκη και Παπαχαραλάμπους

Ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας 28/3 συνεχίστηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, που είχε διακοπεί επειδή ο ηθοποιός δεν παρέστη στην δίκη. Σήμερα λοιπόν βρίσκεται στο δικαστήριο, με την σύζυγο και τον γιο του μαζί, όπως και οι καταγγέλλουσες του με τους δικούς τους ανθρώπους.

Στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο βρέθηκαν και οι Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη, ενώ μάλιστα από εκεί δεν θα μπορούσε να λείπει και ο σύζυγος της τελευταίας και γνωστός ηθοποιός, Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Να σημειωθεί πως θα είναι η πρώτη φορά, οκτώ μήνες μετά την προφυλάκιση του, που ο κατηγορούμενος θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο στη δικαστική αίθουσα με τις τρεις γυναίκες που τον κατήγγειλαν στις δικαστικές αρχές.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έξω από το δικαστήριοΣτη δίκη του Φιλιππίδη ο Μπουρδούμης και η Δροσάκη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Με χειροπέδες και αδύνατος στο δικαστήριο - Σοκαριστική φωτογραφία

«Όταν έφυγε από τις φυλακές Τρίπολης...» - Αποκαλύψεις "βόμβα" για την υγεία του Φιλιππίδη

Share