Δίκη Φιλιππίδη: Κατέρρευσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Στο πλάι της η Παπαχαραλάμπους

Η ηθοποιός λύγισε μέσα στην αίθουσα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δίκη Φιλιππίδη: Κατέρρευσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Στο πλάι της η Παπαχαραλάμπους

Από νωρίς σήμερα το πρωί έχει καταφθάσει στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, προκειμένου να συνεχιστεί η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη τον οποίο έχει καταγγείλει μαζί με τις συναδέρφους της. Ο ηθοποιός κατέφτασε στο δικαστήριο κάτω από δρακόντεια μέτρα, ενώ η όψη του ήταν ακριβώς όπως είχε αναφέρει ο δικηγόρος του, που είχε επικαλεστεί προβλήματα υγείας.

Λύγισε όταν τον αντίκρισε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, η ηθοποιός λύγισε μέσα στην αίθουσα και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ήταν εκεί για να την στηρίξει, στο πλευρό της, δίνοντάς της δύναμη. Στην αίθουσα ήταν επίσης και ο πατέρας της ηθοποιού, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες της ίδιας εκπομπής, απομακρύνθηκε και του ζητήθηκε να βγει εκτός καθώς υπήρχε πολύς κόσμος μέσα στο δικαστήριο.

Διακοπή της δίκης λόγω έντασης - Τι συνέβη

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αναμένεται να απολογηθεί για τις βαρύτατες κατηγορίες που τον βαραίνουν, καθώς έχει καταγγελθεί ότι βίασε μία συνάδελφο του, ηθοποιό, το 2008, και μάλιστα δύο φορές και ότι αποπειράθηκε να βιάσει άλλες δύο, το 2010 και το 2014.

Ωστόσο σύμφωνα με την εκπομπή, Το Πρωινό, η δίκη διεκόπη προσωρινά καθώς υπήρξε ένταση για το αν θα έπρεπε να είναι ανοιχτές ή κλειστές οι θύρες.

Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε σε άλλη δικαστική αίθουσα μαζί με την σύζυγό και τον γιο του και αναμένουν να δουν τι θα αποφασιστεί, σχετικά με το αίτημα κεκλεισμένων των θυρών, που είχαν υποβάλει οι καταγγέλλουσες μέσω του δικηγόρου τους και αναμέναμε την απάντηση της πλευράς του Φιλιππίδη.

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε χτυπάει τα χέρια στα έδρανα η δεύτερη καταγγέλλουσα, είναι έντονη και λέει ‘’ότι πάση θυσία σε μία τέτοια δίκη πρέπει να μείνουν ανοιχτές οι πόρτες, όπως λέει χαρακτηριστικά», είπε ο παρουσιαστής.