"Με ηρεμεί η σύντροφός μου" - Ο Λούκας Γιώρκας σπάει πρώτη φορά τη σιωπή του για την σχέση του

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Την Κυριακή 27/3, ο Λούκας Γιώρκας, ο οποίος γενικότερα απέχει από την τηλεόραση λόγω φόβου όπως έχει δηλώσει, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ για την συμμετοχή του στο X-Factor και προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προοσωπική του ζωή, η οποία θέλει παρόλα αυτά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως δεν του αρέσει να δημοσιοποιεί την σχέση του και προσπαθεί να την προστατέψει, καθώς προσπαθεί να σέβεται τον άνθρωπο που έχει δίπλα του και να μην επηρεάζει την ζωή του και τον κύκλο του εξαιτίας της δημοσιότητάς του.

Οι αποκαλύψεις του Λούκα Γιώρκα για την σχέση του

«Σέβομαι τον άνθρωπο που είναι κοντά μου, έχει μια δική του ζωή, μια δική του πραγματικότητα στην οποία κινείται και έναν δικό του κύκλο και δεν θα ήθελα μέσω αυτού του βήματος να εισβάλω σ’ αυτό. Δεν έχω το δικαίωμα», ανέφερε αρχικά.

Έπειτα πρόσθεσε για την σύντροφό του: «Με ηρεμεί η σύντροφός μου και αυτό δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι εκτός χώρου. Το να με ηρεμεί είναι ένα από τα πολύ βασικά στοιχεία. Θα με έλεγες και κοσμοκαλόγερο σαν άνθρωπο. Είναι σαν να θέλω να γυρίζω στα σκυλιά μου το βράδυ, ησυχία, ηρεμία».

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη νέα σύντροφο

Ο Λούκας Γιώρκας φαίνεται πως έχει προχωρήσει για τα καλά στην ζωή του καθώς είναι και πάλι ερωτευμένος και δεν το κρύβει. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής είναι σε σχέση τον τελευταίο έναν χρόνο.

Ο Λούκας Γιώρκας είναι μαζί με την 27χρονη Βασιλική η οποία είναι από τον Διδυμότειχο και ζει και εργάζεται ως δικηγόρος στη Θεσσαλονίκη. 'Ετσι, οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση.

Μάλιστα, το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε το Σάββατο 11/9 σε γάμο καλού τους φίλου στη Φλωρεντία. Εκεί ήταν και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr για να απαθανατίσει την στιγμή.

Λούκας Γιώρκας με την κοπέλα του

Πρώτη κοινή έξοδος για τον Λούκα Γιώρκα με την κοπέλα του

Δημόσια εμφάνιση - Λούκας Γιώρκας

Λούκας Γιώρκας - Δημόσια εμφάνιση