Έτρεξε να αλλάξει φόρεμα - Η Ελένη Μενεγάκη απαρνήθηκε γνωστό σχεδιαστή λίγο πριν βγει on air

Τι την έπιασε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έτρεξε να αλλάξει φόρεμα - Η Ελένη Μενεγάκη απαρνήθηκε γνωστό σχεδιαστή λίγο πριν βγει on air

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στα τηλεοπτικά της καθήκοντα μετά την τρυφερή απόδραση της με τον Μάκη για το 3ημερο της 25ης Μαρτίου. Η παρουσιάστρια έκανε άλλη μια εντυπωσιακή είσοδο στο πλατό το πρωί της Δευτέρας 28/3 αποκάλυψε ένα ευτράπελο που της συνέβη.

Με ένα μαύρο φόρεμα, μακρύ και ιδιαίτερα εντυπωσιακό χαιρέτησε τους συναδέλφους της και αποκάλυψε πως αναγκάστηκε τελευταία στιγμή να αλλάξει φόρεμα. Από τον αγαπημένο της σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια προτίμησε έναν άγνωστο σε εμάς καθώς δεν ένιωσε τελευταία στιγμή άνετα.

Ο λόγος που άλλαξε φόρεμα η Ελένη Μενεγάκη λίγο πριν βγει στην εκπομπή

«Γεια σας, καλησπέρα σας, καλή μας εβδομάδα. Δεν ήταν η μέρα μου για μαύρα σήμερα. Ίσα ίσα που είχα βγάλει ένα πολύ ωραίο φόρεμα του κυρίου Ζούλια, καταγάλανο, για να νιώσω λίγο Οσκαρικά. Το έβαλα, με είδα και λέω "θα λένε, τι ακριβώς κάνει αυτή με αυτό το φόρεμα;"», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Αναστάτωση στην οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη εξαιτίας της μικρής Μαρίνας - Ποια η κατάσταση

“Ήταν μια βαθιά επιθυμία μας και νιώθουμε ευγνωμοσύνη που αυτό το πλασματάκι ήρθε στη ζωή μας και συμπλήρωσε την οικογένειά μας. Κατάφερα να αποκτήσω παιδί; Το κοιτάζω και λέω “είναι δικό μου; Το έκανα”; Μου βγάζω το καπέλο... Λέω “Θεέ μου ευχαριστώ”! Και μετά: “Α ρε Ελένη έχεις πολλά κότσια””, είχε πει σε παλαιότερες δηλώσεις της η Ελένη Μενεγάκη μιλώντας για το τέταρτο παιδί της, τη Μαρίνα Παντζοπούλου, καρπό του μεγάλου της έρωτα με τον Μάκη Παντζόπουλο, που απέκτησε -κατά τα δικά της λεγόμενα- με πολλές θυσίες...

Η Μαρίνα ήρθε στη ζωή τους μια ηλιόλουστη Κυριακή, στις 29 Μαρτίου 2015, και γέμισε με ευτυχία το σπίτι του ζευγαριού, που καλωσόρισε το νέο μέλος της οικογένειάς του (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία που τραβήχτηκε τότε και πρόδωσε πως ήταν έγκυος για τέταρτη φορά), ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά της, Άγγελος, Λάουρα και Βαλέρια Λάτσιου άνοιξαν τα χέρια τους και την κράτησαν σφιχτά.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Η επιθυμία της παρουσιάστριας να αποκτήσει ένα παιδί με τον σύντροφό της από την πρώτη στιγμή ήταν τεράστια. Η ίδια δεν δίστασε πολλές φορές να παραδεχτεί ότι ήταν μια απόφαση ζωής που πήρε μαζί με όλα τα ρίσκα... “Αποφάσισα στα 44 μου να μείνω έγκυος και δόξα τω Θεώ που τα κατάφερα, γιατί είχα πάρα πολύ μεγάλη αγωνία αν θα μπορώ.

Ελένη Μενεγάκη μαρίνα παντζοπούλου

Ήταν κάτι, όμως, που το θέλαμε πολύ. Μάλλον εγώ το ήθελα περισσότερο από τον σύντροφό μου μέχρι να γίνει”, είχε πει εκείνη για την κοινή τους επιθυμία να γίνουν γονείς. Η Μαρίνα γέμισε ζωή το σπίτι του ζευγαριού και έκανε την Ελένη και τον Μάκη να λιώνουν βλέποντάς την να μεγαλώνει, να περπατάει και να τρέχει μέσα στο σπίτι, λέγοντας τις πρώτες της λεξούλες και συμμετέχοντας στα παιχνίδια με τα μεγαλύτερα αδέλφια της. Είναι το στερνοπούλι

της, εκείνο που κουρνιάζει επάνω της όταν επιστρέφει κατάκοπη στο σπίτι μετά από μια γεμάτη μέρα και την κάνει να σκέφτεται ότι τίποτα περισσότερο δεν αξίζει από αυτήν τη ζεστή, σφιχτή αγκαλιά που την κάνει να ξεχνά όλα τα προβλήματα.