Στο κομμωτήριο με ανοιχτό το κουμπί από το παντελόνι - Η φωτογραφία που είχε προδώσει ότι η Μενεγάκη ήταν έγκυος στη Μαρίνα

Έχει μείνει στην ιστορία - Αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο κομμωτήριο με ανοιχτό το κουμπί από το παντελόνι - Η φωτογραφία που είχε προδώσει ότι η Μενεγάκη ήταν έγκυος στη Μαρίνα

Με αφορμή την είδηση που έγινε γνωστή το πρωί της Πέμπτης 13/1, πως στενή συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη περιμένει το πρώτο της παιδί (δείτε εδώ ποια), το Youweekly.gr κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν, τότε που η ξανθιά παρουσιάστρια προσπαθούσε - αλλά μάταια - να κρύψει από τους δημοσιογράφους και τα μέσα πως περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Ματέο Παντζόπουλο, την μικρή Μαρινούλα.

Ο Άγγελος Λίγκας, ο φωτογράφος που ξημεροβραδιαζόταν για μια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη είτε σε κρύο είτε σε ζέστη, είτε πρωί είτε βράδυ, για πρώτη φορά μιλά στο Youweekly.gr και αποκαλύπτει το περιστατικό με την κομμώτρια που στο παρελθόν πρόδωσε την εγκυμοσύνη της από τον Ματέο Παντζόπουλο.

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση πως η Ελένη Μενεγάκη περιμένει το τέταρτο παιδί της στα 45 και πρώτο στον γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο. Οι υποψίες βέβαια είχαν ξεκινήσει από τις επισκέψεις σε γυναικολόγο στην Κηφισιά και φυσικά η αποκάλυψη ήρθε με τις πρώτες φωτογραφίες της με ξεκούμπωτο το πάνω κουμπί στο παντελόνι της.

«Απέναντι ήταν ένα κομμωτήριο, απ' όπου βγήκε μία κυρία να καπνίσει και μου λέει "αν φωτογραφίσετε την κυρία Μενεγάκη μπροστά στο μαγαζί μου, θα σας πω πού ήταν". Γελάσαμε, της είπα πως έτσι θα γίνει και μου αποκάλυψε ότι επισκέπτεται τον γυναικολόγο της, τον Γιώργο Σταματίου» λέει ο Άγγελος Λίγκας και συνεχίζει: «Όταν πήγα σπίτι κοιτούσα τις φωτογραφίες και είδα πως είχε ξεκούμπωτο το παντελόνι της, που σκέφτηκα ότι θα την πίεζε και φορούσε ένα φυλαχτό, που σκέφτηκα ότι θα της είχε δώσει ο πνευματικός της, ο γέροντας Ευδόκιμος. Τελικά αποδείχτηκε πως είναι έγκυος».

Η αξιομνημόνευτη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη μικρή Μαρίνα έγκυος

"Στα 44 κατάφερα να μείνω έγκυος, γιατί..."

Άκρως αφοπλιστική ήταν η Ελένη Μενεγάκη στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελεονώρα Μελέτη, μετά από 7 χρόνια απόλυτης σιγής. Αφού αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βίωσε στην επαγγελματική της καριέρα αλλά σχολίασε και την Ιωάννα Μαλέσκου που χαρακτηρίστηκε ως "Η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης", μίλησε χωρίς υπαινιγμούς για την επιλογή της να κάνει στα 44 της ακόμα ένα παιδί.

«Για μένα τα πιο σοβαρά θέματα, είναι θέματα υγείας. Όλα τα άλλα θα βρεις πώς θα σφίξεις τα δόντια και θα δώσεις ένα χαμόγελο. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Έχει τύχει να κλαίω πριν την εκπομπή, να σκουπίσω τα μάτια μου, να βάλω κολλύριο και να βγω.

Οι συνεργάτες δεν είναι μόνο συνεργάτες. Αν είστε κάθε μέρα μαζί, είναι αδύνατον να μη γίνετε φίλοι. Όλα τα χρόνια στην τηλεόραση ακουμπούσα ψυχολογικά πάνω στους συνεργάτες μου. Όλα μας έχουν συμβεί (προδοσία και αχαριστία) γιατί να μείνουμε όμως εκεί; Δεν θέλω να με μαυρίζω. Αρκετά πράγματα υπάρχουν στην καθημερινότητά μας που να μας μαυρίζουν. Γιατί να μένω σε αυτά;» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Αναφορικά με την απόφαση να μείνει έγκυος σε ηλικία 44 ετών, είπε «Στα 44 δόξα τω Θεώ κατάφερα να μείνω έγκυος, γιατί είχα μεγάλη αγωνία αν θα μπορώ. Το θέλαμε πολύ. Εγώ περισσότερο από τον σύντροφό μου. Μέχρι να γίνει εννοώ. Δεν με έβαλε ποτέ να σκεφτώ τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Ο τρόπος με σχολίασαν, σε φάσεις που πήρα αποφάσεις για μένα, για την προσωπική μου ζωή και την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, με έχει στενοχωρήσει και με έχει προβληματίσει. Κι εγώ μπορεί να λέω πράγματα, αλλά είμαι στο σπίτι μου, δεν είναι δημόσια».