Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος: Πολλοί τον θέλουν ποιος όμως τον απέκτησε;

Σε τροχιά ανανέωσης με ΣΚΑΪ ή και όχι;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος: Πολλοί τον θέλουν ποιος όμως τον απέκτησε;

Ο πιο Αδύναμος Κρίκος μαζί με τον σήμα κατατεθέν παρουσιαστή του Τάσο Τρύφωνος, βαδίζει προς την ολοκλήρωση του κύκλου του και πλανάται το ερωτηματικό για το αν θα συνεχίσει στον ΣΚΑΪ, ανανεώνοντας για τη νέα σεζόν ώστε να μας κρατάει εκ νέου συντροφιά.

Το μέλλον του Αδύναμου Κρίκου την ερχόμενη σεζόν

Πολύ δυνατός για να πεθάνει σύμφωνα με τη Real fm, φαίνεται πως είναι ο «Πιο αδύναμος κρίκος». μετά από μια περιπετειώδη σεζόν, που έφερε αυξομειώσεις στην τηλεθέαση πολλών προγραμμάτων, το τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ, με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος βρίσκεται σε τροχιά ανανέωσης για ακόμα μία χρονιά.

Παρά τις φήμες που ήθελαν το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται Ιούνιο, ο σταθμός εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσει το πράσινο φως για νέο κύκλο επεισοδίων από τον Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι έπεσε και το ενδεχόμενο το πρόγραμμα να πυκνώσει τις εμφανίσεις του και να μετακινηθεί σε καθημερινό πρόραμμα αντί Σαββατοκύριακου κάτι που τελικά δεν έγινε.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο Τ.Τρύφωνος θα συνεχίσει να μας κρατάει συντροφιά τα Σαββατοκύριακα και να δίνει το έναυσμα για την έναρξη του «Πιο αδύναμου κρίκου» με τη φράση «ρολόϊ».

«Έχω τετράδια που γράφω μέσα...» - Η αποκάλυψη του Τάσου Τρύφωνος

Καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 27/1 ο Τάσος Τρύφωνος. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια στην Κύπρο και στην απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα.

Παράλληλα, μίλησε για τις σπουδές στην Πάντειο και για τα μεγάλα όνειρα που είχε, να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και να γνωρίσει μεγάλες προσωπικότητες.

«Πολλές φορές λέω ευτυχώς που δεν πήρα μια λάθος στροφή γιατί θα άλλαζε όλο. Πιστεύω πολύ σε αυτό. Έχω τετράδια στο παιδικό μου δωμάτιο που γράφω μέσα ακριβώς τι και πώς. Έγραφα για τις σπουδές μου, τη δουλειά μυ σε περιοδικά, ότι θα γνωρίσω και θα συνεργαστώ με τη Ναταλία Γερμανού, θα κάνω συνέντευξη στην Άννα Βίσση… ακριβώς», αποκάλυψε ο παρουσιαστής που πρόσφατα έχασε ένα αγαπημένο του πρόσωπο.