Κυκλοφόρησε φωτογραφία του Βασίλη Καρρά από το νοσοκομείο

Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κυκλοφόρησε φωτογραφία του Βασίλη Καρρά από το νοσοκομείο

Ο Βασίλης Καρράς, το Σάββατο της περασμένης εβδομάδας, ένιωσε έντονη αδιαθεσία την ώρα που τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο στα Χανιά της Κρήτης.

Έτσι, μεταφέρθηκε αμέσως στην Παθολογική Κλινική Βενιζελείου, από όπου πήρε εξιτήριο ύστερα από έλεγχο, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερα για την εξέλιξη της υγείας του. Οι πηγές, βέβαια, αναφέρουν πως θα εξεταστεί ξανά από τον γιατρό του στη Θεσσαλονίκη.

Η φωτογραφία του Βασίλη Καρρά από το νοσοκομείο

Κατά το διάστημα παραμονής του στο νοσοκομείο τραβήχτηκε μία φωτογραφία του από το κρεβάτι την ώρα που ήταν ξαπλωμένος, η οποία κυκλοφόρησε από την εφημερίδα Espresso.

Βασίλης Καρράς

Η επόμενη εμφάνισή του έχει προγραμματιστεί για τις 2 Απριλίου, οι πηγές, όμως, αναφέρουν πως δεν είναι γνωστό εάν θα είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν.

Συγκλονίζει ο Βασίλης Καρράς - «Πέρασα τρία χρόνια δύσκολα! Αναγκάστηκα να πουλήσω το σπίτι μου και...»

Στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε καλεσμένος ο Βασίλης Καρράς, όπου μίλησε για την καριέρα του στο τραγούδι αλλά και την δυσκολία που βίωσε στο ξεκίνημά του.

«Τα παράτησα ένα χρόνο γιατί κουράστηκα με τα μαχαιρώματα. Όταν ήρθα στην Αθήνα, έφαγα πάρα πολύ μεγάλο πόλεμο. Δηλαδή δεν γράφονται σε βιβλίο, αυτά που έφαγα εγώ. Να φανταστείς ότι αναγκάστηκα να βάλω φρουρά στο σπίτι μου. Εγώ τι δουλειά έχω με την φρουρά που δεν πείραξα άνθρωπο στη ζωή μου για να βάλω δύο τρία άτομα; Λες γιατί αφού δεν μπήκα στα πόδια κανενός.

Πέρασα τρία χρόνια πάρα πολύ δύσκολα μέχρι που αναγκάστηκα να πουλήσω το σπίτι μου και να πάω σε διαμέρισμα για να ησυχάσω. Δεν χρειάζεται να πω πράγματα πιο βαθιά» δήλωσε ο Βασίλης Καρράς, μετά την ασθένεια που πέρασε και τον έκανε να αναβάλει διαδικτυακή συναυλία του.