Δεν τη λες και σεμνή - Αντιδράσεις στα social media με την νέα φωτογραφία της Αθηνάς New York

Άφησε λίγα στην φαντασία....

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν τη λες και σεμνή - Αντιδράσεις στα social media με την νέα φωτογραφία της Αθηνάς New York

Λίγους μήνες μετά το The Bachelor 2, η νικήτρια του παιχνιδιού, Αθηνά New York, παραμένει στην επικαιρότητα, κάνοντας κανονικά την ζωή της στην Αμερική. Η ίδια παράλληλα διατηρεί κι έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την δουλειά της.

Αυτή τη φορά, η Αθηνά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικές φωτογραφίες της, στις οποίες την βλέπουμε να ποζάρει με ένα ροζ φόρεμα, αρκετά αποκαλυπτικό, όπως και το μαγιό της σε ένα προηγούμενο βίντεο.

Φυσικά, μέσα σε μόλις λίγα λεπτά, συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια.

Η νέες φωτογραφίες της Αθηνάς New York με αποκαλυπτικό φόρεμα

«Έκανα τα πάντα για να...» - Η Αθηνά New York "σπάει" για πρώτη φορά την σιωπή της για τον Αλέξη Παππά

Την σιωπή της "έσπασε" για πρώτη φορά η Αθηνά New York σχετικά με τον χωρισμό της από τον Αλέξη Παππά, ο οποίος ήταν ο πρώτος που το αποκάλυψε και το επιβεβαίωσε, μιας και οι φήμες για το τέλος της σχέσης τους κυκλοφορούσαν καιρό τώρα.

Η ίδια λοιπόν απάντησε δημόσια για τον πρώην σύντροφό της μέσα από το κανάλι της στο Youtube προκειμένου να εξηγήσει την δική της οπτική γωνία.

«Θα έκανα τα πάντα για τον άνθρωπο που αγαπώ. Είμαι Αμερικάνος πολίτης, δεν μπορούσα να καθίσω στην Ελλάδα. Με απέλασαν, ξέρεις αυτή την έννοια; Είχα μια ιδέα, να κρυφτώ στο σπίτι του Αλέξη, αλήθεια είναι αυτό. Αν κρυβόμουν στο σπίτι ποιος θα ήξερε ότι ήμουν εκεί; Αλλά επειδή όλη η Ελλάδα ξέρει ποια είμαι, ήξερα ότι αν δεν φύγω θα πάω φυλακή.

Δεν έχω πρόβλημα να πάω φυλακή αλλά είναι μ@@@@ια να πάω φυλακή γιατί δεν θα μπορώ να είμαι με τον Αλέξη. Έχω αμερικάνικο διαβατήριο και αυτό δεν με άφησε να μείνω άλλο, ήμουν στην Ελλάδα από τον Ιούνιο. Ξέρεις πόσο αγάπησα τον Αλέξη, πόσο ερωτεύτηκα φουλ… Όλοι τον ξέρουν.

Έκανα τα πάντα για να μείνω στην Ελλάδα, δεν έχεις ιδέα πόσο σκληρά προσπάθησα. Πήγε σε άπειρους δικηγόρους. Προσπάθησα να μείνω στην Ελλάδα με την ψυχή και την καρδιά μου αλλά δεν μπορούσα γιατί έτσι είναι. Έληξε η βίζα μου…Δεν ξέρω αν θέλω να σας πω ακόμα, θα σας το πω μια μέρα όμως…», αποκάλυψε η Αθηνά.