«Οι ερωτευμένοι, στους ερωτευμένους» - Οι μπηχτές του Μουτσινά για Βανδή και Μπισμπίκη

Τι σχέση έχουν με τον Μαυρίκιο και την Ιλάειρα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Οι ερωτευμένοι, στους ερωτευμένους» - Οι μπηχτές του Μουτσινά για Βανδή και Μπισμπίκη

Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε την εβδομάδα του με το Καλό Μεσημεράκι και η διάθεση για χιούμορ είναι κάτι που δεν έχει τελειωμό. Στην ενότητα της Χρυσής τηλεόρασης είδαμε τον παρουσιαστή να κάνει έναν φοβερό συνδυασμό ζευγαριών και αυτό δε μπορεί να μείνει ασχολίαστο.

Αναμφίβολα ο Μπισμπίκης με τη Βανδή και ο Μαυρίκιος με την Ιλάειρα είναι τα ζευγάρια της χρονιάς και σύμφωνα με τον Νίκο θα έπρεπε να τους είχαμε δει στα βραβεία Όσκαρ. Φυσικά και αστειευόταν, ωστόσο το όλο παραλήρημα ήταν απολαυστικό.

Η χιουμοριστική αναφορά του Νίκου Μουτσινά στα ζευγάρια τη χρονιάς Βανδή - Μπισμπίκης και Ιλάειρα - Μαυρικίου

«Oscar χωρίς αυτούς δεν γίνετα, δεν εμφανίστηκαν, θα είχαν κανένα πεντικιούρ, αποτρίχωση; Τι;» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς και είδε το ζευγάρι να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή.

«Ανέβηκε το ζευγάρι στην πίστα, να πυροβοληθώ θέλω. Οι ερωτευμένοι στους ερωτευμένους», είπε και έκλεισε με πονηριά το μάτι, ενώ συνέχισε: «Φαντάζομαι μετά έγινε το παρεάκι Βανδή, Μπισμπίκη, Ιλάειρα, Μαυρίκιος και το σκυλί, σε ένα πιάνο απάνω. »

Ξεσπάθωσε η Ιλάειρα Ζήση: «Παίρνει λίγο από το φως μας...»

Μετά από 5 μέρες αποχή από τις τηλεοπτικές εκπομπές, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση επέστρεψαν στις οθόνες μας. Συγκεκριμένο το ερωτευμένο ζευγάρι ξέσπασε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day», το πρωί της Τετάρτης 17/3 και οι δυο τους δήλωσαν περίτρανα πως είναι καλά, γιατί πολλοί ανησύχησαν.

Αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε: «Να ενημερώσουμε την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό ότι είμαστε καλά. Παιδιά, έπαιρναν στην Κύπρο και ρώταγαν «που είστε και τι πάθατε;». Λείψαμε πέντε μέρες και ήταν λες και πήγαμε στον Άγιο Δομίνικο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο λόγος που αργήσαμε είναι γιατί συζητάγαμε μια πολύ ωραία πρόταση, από μια εταιρεία παραγωγής που αν σας την πω θα λένε ότι τα βγάζω από το μυαλό μου. Θέλει να κάνει τη ζωή μας ταινία».

Φυσικά η Ιλάειρα δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω και σχολίασε: «Αν κάποια στιγμή μπορεί να βγει κάτι τέτοιο, πιστεύω ότι οι ειδικοί για να το βγάλουμε είμαστε εμείς οι δύο. Όποιος αναφέρει το όνομά μας και όποιος ασχολείται, παίρνει λίγο φως το όνομά του».

Από την άλλη εμείς βλέπουμε αρκετούς διασήμους να τρολλάρουν την στάση του Μαυρικίου και της Ζήση, ανάμεσα σε αυτούς και πρώην παίκτες του Survivor, που τραγουδούν το TikTok τους.