Κάνει το γύρο του διαδικτύου: Πρώην παίκτες Survivor τρολάρουν Μαυρικίου - Ζήση

''Πέθαναν'' όλοι στα γέλια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κάνει το γύρο του διαδικτύου: Πρώην παίκτες Survivor τρολάρουν Μαυρικίου - Ζήση

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση είναι ένα νέο, φρέσκο και πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Οι δύο τους έχουν αποφασίσει να μην κρύψουν ούτε λεπτό την αγάπη τους, για αυτό είτε μέσα από τα social media είτε μέσα από εκπομπές και παιχνίδια δείχνουν αυτόν τον φλογερό έρωτα (όσα έγιναν στο Total Blackout).

Επειδή για κάποιους όμως η όλη αυτή έκθεση είναι υπερβολική έχουν αποφασίσει πως θα δέχονται χιουμοριστικά ακόμα και πικρόχολα σχόλια. Αυτή τη φορά οι πρώην παίκτες του Survivor Ηλίας Γκότσης και Πάνος Θεοδώρου, με ένα βιντεάκι στο Tik Tok, τρόλαραν το ζευγάρι, αφού ντύθηκαν σαν εκείνους και έπαιξαν πιάνο.

Aφορμή για όλο αυτό στάθηκε το βίντεο που ανέβασε σε πρώτη φάση ο Μαυρίκιος, ο οποίο δεν ξεχνά την πρώτη του ιδιότητα, αυτή του μουσικού. Ο νεόνυμφος λοιπόν έπαιξε πιάνο και τραγούδησε για την αγαπημένη του και από εκεί ξεκίνησαν όλα!

Το τρολ βίντεο του Ηλία Γκότση και Πάνου Θεοδώρου

Ο παθιασμένος χορός και τα τραγούδια του Μαυρίκιου στη καλή του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση καθώς πριν λίγο καιρό ήταν αναμφίβολα η μέρα του και θα τη θυμούνται για πάντα. Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να πραγματοποιήσει τον αρραβώνα του στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας μετά από τις τόσες ετοιμασίες και το άγχος τους για το αν θα είναι όλα μέσα στο πρόγραμμα.

Το λαμπερό ζευγάρι ετπιμαζόταν αρκετό καιρό για αυτή την πολύ ξεχωριστή ημέρα αφού ήθελαν όλα να θυμίζουν ένα όμορφο παραμύθι, όπως και έγινε τελικά. Από νωρίς σήμερα, στην πλατεία του χωριού είχαν στηθεί σούβλες με τα αρνιά που φαγώθηκαν στην δεξίωση, ενώ δεν έλειπε η μουσική και ο χορός.

Το κέφι και ο χορός καθώς και το τραγούδι όμως, δεν έλειπαν και από τη δεξίωση του αρραβώνα με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να χορεύει με την μέλλουσα σύζυγο του Ιλάειρα Ζήση, δείχνοντας το πόσο ερωτευμένοι είναι ο ένας με τον άλλον.

Μαυρίκιου Μαυρικίου - Ιλάειρας Ζήση ο χορόςΣτον αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας ΖήσηΟ χορός του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση