Τραγωδία Πάτρα- Άννα Μαστοράκου: «Δέχομαι απειλητικές κλήσεις από...»

Τι δήλωσε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών στο T-Live

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα- Άννα Μαστοράκου: «Δέχομαι απειλητικές κλήσεις από...»

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, Άννα Μαστοράκου μίλησε στην κάμερα του T-Live και στην Τατιάνα Στεφανίδου και αποκάλυψε ότι δέχεται επίμονες κλήσεις από ένα απόρρητο αριθμό, γεγονός που η ίδια λαμβάνει σαν προειδοποιείση για την υπόθεση της Πάτρας.

Οι παρενοχλήσεις που δέχεται η Άννα Μαστοράκου

Συγκεκριμένα η πρόεδρος ανέφερε πως κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής της σύνδεσης στην εκπομπή δεχόταν επίμονες κλήσεις, από απόρρητο αριθμό, οι οποιές σταμάτησαν μόλις ολοκληρώθηκε η σύνδεση. «Δεν ξέρω αν συνδέονται με το περιστατικό, αλλά το εκλαμβάνω ως προειδοποίηση», είπε μεταξύ άλλων η κ. Μαστοράκου.

Η πρόεδρος έκανε λόγο και για την συζήτηση που είχε με την μητέρα των αδικοχαμένων κοριτσιών, η οποία την είχε καλέσει για να της κάνει παράπονα που μίλησε δημόσια για τα παιδιά της, ενώ δεν ήταν ο θεράπων ιατρών τους.

Η πρόεδρος της απάντησε πως ο ρόλος της είναι θεσμικός ως πρόεδρος, και πως έπρεπε να απαντήσει στα ερωτήματα της κοινής γνώμης και να μην κλονιστεί η εμπιστοσύνη στους γιατρούς. Ωστόσο, όπως αναφέρει η κ. Μαστοράκου, η μητέρα διαφώνησε έντονα με αυτή την απάντηση της ιατρού. (Δείτε εδώ τι κάνει η μητέρα στο σπίτι των 3 κοριτσιών)

«Φώναζε, χτυπιότανε...» - Η γειτόνισσα του ζευγαριού ''σπάει'' τη σιωπή της για τη μάνα

Η υπόθεση της υπόθεση της Πάτρας με τα 3 νεκρά παιδιά φαίνεται να ενισχύεται διαρκώς τόσο από τις αποκαλύψεις που φέρνουν στο φως πρόσωπα από το οικείο περιβάλλον αλλά φυσικά και από την έρευνα των ρεπόρτερ.

Οι δηλώσεις της γειτόνισσας του ζευγαριού στο T-Live έρχονται να επιβεβαιώσουν πως η μητέρα δεν έχει επαφή με τον έξω κόσμο. Πιο αναλυτικά περιέγραψε με την πλάτη στραμμένη στην κάμερα, πως το ζευγάρι είναι σε διάσταση και πως περιμένουν να βγει το τελικό πόρισμα για να ηρεμήσουν.

«Τους έχω δει μέσα στο σπίτι να παίζουν με τα παιδιά τους. Έβλεπα δύο πρόσχαρα παιδιά, όπως και την μπέμπα. Ήταν καλοί γονείς. Όταν πέθανε η Μαλένα κρατούσαν τη μάνα μην πέσει μέσα στον τάφο, φώναζε, χτυπιότανε, τα ματάκια του Μάνου δεν είχαν σταματήσει να κλαίνε και να έχουν Τζωρτζίνα σε φιλική οικογένεια για να μην βιώσει όλο αυτό με το πένθος», είπε η γειτόνισσα η οποία δήλωσε πως η Ρούλα και ο Μάνος ήταν δύο καλοί γονείς.

Βλέπω δύο γονείς οι οποίοι αγωνιούν και περιμένουν με λαχτάρα να βγουν τα αποτελέσματα για να λάμψει η αλήθεια. Ξέρω ότι ο Μάνος μένει στο πατρικό του, είναι σε διάσταση με τη Ρούλα, αλλά ξέρω ότι τηλεφωνιούνται καθημερινά. Την περασμένη εβδομάδα ξέρω ότι βρέθηκαν στο σπίτι με τη Ρούλα, είδα τη μηχανή του. Έχω δει τη μητέρα του Μάνου στο σπίτι της Ρούλας.

Θυμάμαι δύο χαμογελαστά παιδιά, δυο αγγέλους να χαμογελούν συνέχεια. Ήταν μέσα στην τρελή χαρά, όλο ζωντάνια, δεν είδα ποτέ να κοιτάξουν με φόβο κανέναν, όχι μόνο τους γονείς τους, αλλά κανέναν…

Για τον θάνατο της Μαλένας πιστεύανε ότι ήταν από τη χημειοθεραπεία γιατί δεν πρόλαβε να κλείσει 24 ώρες, ενώ ξέρω ότι θα ακολουθούσε μια σειρά από εννέα χημειοθεραπείες. Ήμουν μπροστά όταν έφυγε η μπέμπα (Ίριδα) από ένα σπάνιο σύνδρομο, καρδιολογικό.

Η Ρούλα δεν βγαίνει έξω μόνη της, κάθεται όλη μέρα στο σπίτι. Έχει τις φωτογραφίες των παιδιών της και κλαίει στο σπίτι. Περιμένει να τελειώσει όλη αυτή η υπόθεση για να ηρεμίσουν οι ψυχές των παιδιών τους, αλλά να ηρεμίσουν και οι ίδιοι».