Αλλάζει ώρα το Καλό Μεσημεράκι - Η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά

Από τις 4/4

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αλλάζει ώρα το Καλό Μεσημεράκι - Η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά

Με μία απρόσμενη ανακοίνωση ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας (28/3) το Καλό Μεσμεράκι, με τον Νίκο Μουτσινά και τη Ματίνα Νικολάου να αποκαλύπτουν στο τηλεοπτικό κοινό πως από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινάει άλλη ώρα.

Συγκεκριμένα, από τις 4/4, το Καλό Μεσημεράκι θα ξεκινάει στις 4 το μεσημέρι. Ο παρουσιαστής σε δηλώσεις που έκανε πριν από λίγες μέρες στο Love it είχε αποκαλύψει πως θα γίνουν αυτές οι αλλαγές.

«Θα κάνουμε κάποια αλλαγή, είμαι υπέρ των αλλαγών. Κάποια στιγμή θες να κουνήσεις τα πράγματα. Το "Καλό Μεσημεράκι" θα πάει στις 16:00. Θα περάσουμε σε μια παλιά ώρα, όπως ήταν το "Δέστε τους". Αν δεν πειράξεις τα πράγματα, δεν θα έχεις και άλλο αποτέλεσμα».

Η αλλαγή ώρας της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά και το επικό trailer

Οι μπηχτές του Μουτσινά για Βανδή και Μπισμπίκη

Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε την εβδομάδα του με το Καλό Μεσημεράκι και η διάθεση για χιούμορ είναι κάτι που δεν έχει τελειωμό. Στην ενότητα της Χρυσής τηλεόρασης είδαμε τον παρουσιαστή να κάνει έναν φοβερό συνδυασμό ζευγαριών και αυτό δε μπορεί να μείνει ασχολίαστο.

Αναμφίβολα ο Μπισμπίκης με τη Βανδή και ο Μαυρίκιος με την Ιλάειρα είναι τα ζευγάρια της χρονιάς και σύμφωνα με τον Νίκο θα έπρεπε να τους είχαμε δει στα βραβεία Όσκαρ. Φυσικά και αστειευόταν, ωστόσο το όλο παραλήρημα ήταν απολαυστικό.

«Oscar χωρίς αυτούς δεν γίνετα, δεν εμφανίστηκαν, θα είχαν κανένα πεντικιούρ, αποτρίχωση; Τι;» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς και είδε το ζευγάρι να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή.

«Ανέβηκε το ζευγάρι στην πίστα, να πυροβοληθώ θέλω. Οι ερωτευμένοι στους ερωτευμένους», είπε και έκλεισε με πονηριά το μάτι, ενώ συνέχισε: «Φαντάζομαι μετά έγινε το παρεάκι Βανδή, Μπισμπίκη, Ιλάειρα, Μαυρίκιος και το σκυλί, σε ένα πιάνο απάνω. »