Βγαλμένος από περιοδικό - Ο εντυπωσιακός κήπος στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη

Απλά μοναδικός!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βγαλμένος από περιοδικό - Ο εντυπωσιακός κήπος στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία υπέροχη φωτογραφία από τον κήπο του σπιτιού που μένει με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Η αγαπημένη ηθοποιός πολλές φορές έχει ανεβάσει στα social media στιγμιότυπα μέσα από το σπίτι της (δείτε εδώ το υπέροχο σαλόνι της).

Αυτή τη φορά, με αφορμή και την μεγάλη αλλαγή του καιρού, η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισε να περάσει το πρωινό της στον κήπο της και να απολαύσει την ηλιόλουστη μέρα.

Ο κήπος της είναι τεράστιος, με γκαζόν και ένα στιλάτο μαύρο σαλονάκι για να κάθεται εκείνη και η οικογένειά της, ενώ το έχει διακοσμήσει με υπέροχες γλάστρες.

Ο κήπος στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη

Βάσω Λασκαράκη κήπος

Τι δουλειά κάνουν οι γονείς της Βάσως Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο αγαπημένες και επιτυχημένες ηθοποιούς. Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (2002) και έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό από τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους σε δημοφιλής τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων είναι Η Πολυκατοικία, Κλεμμένα Όνειρα, Το σόι σου και Έρωτας Μετά.

Η ίδια έχει μια κόρη από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ωστόσο από το 2017 είναι με τον Λευτέρη Σουλτάτο, τον οποίο και παντρεύτηκε μετά από περίπου δύο χρόνια. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που αναφέρεται τόσο στην κορούλα τους, όσο εμείς και στους γονείς της -δείτε εδώ το πατρικό της-.

Η Βάσω Λασκαράκη γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 1979 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Οι γονείς της, Χρήστος Λασκαράκης και Αναστασία Βαμβακίδου, ασχολούνται με τον καθαρισμό κτηρίων.

Τι δουλειά κάνουν οι γονείς της Βάσως Λασκαράκη

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της, το 2002 άρχισε να κάνει τις πρώτες της δουλειές ως ηθοποιός σε θεατρικές παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη. Το καλοκαίρι του 2005 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα με σκοπό να συμμετάσχει σε μια μεγάλη ακρόαση της εταιρείας παραγωγής Άνωση Α.Ε., που αφορούσε στην αναζήτηση ηθοποιών για τις τηλεοπτικές σειρές του MEGA. Τελικά, μετά την ολοκλήρωση των δοκιμαστικών, κέρδισε ένα μικρό ρόλο στο καστ του τέταρτου κύκλου της καθημερινής σειράς Φιλοδοξίες.