Μαρία Κανελλοπούλου: «Η γενιά μας διδάχτηκε την κακοποίηση - Δεν δικαιολογώ των Κιμούλη αλλά δεν...»

Οι δηλώσεις της ηθοποιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Κανελλοπούλου: «Η γενιά μας διδάχτηκε την κακοποίηση - Δεν δικαιολογώ των Κιμούλη αλλά δεν...»

Το μεσημέρι της Δευτέρας 28/3, η Μαρία Κανελλοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου τα τελευταία χρόνια. Από τον καναπέ της Νάνσυ Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου η γνωστή ηθοποιός θυμήθηκε την Νατάσα Μανίσαλη αλλά αναφέρθηκε και στις κακοποιητικές συμπεριφορές ορισμένων συναδέλφων της.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κανελλοπούλου

«Η δική μου γενιά, είναι μια γενιά που έμαθε στην κακοποίηση. Τη διδάχτηκε. Ο θιασάρχης ήταν θεός, δεν μπορούσες να τον αγγίξεις», ανέφερε η ηθοποιός και στη συνέχεια στάθηκε στην υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη, με τον οποίο είναι πολύ καλοί φίλοι.

«Δεν τον δικαιολογώ τον Γιώργο καθόλου, αλλά δεν ανήκω στην κατηγορία που τη μια ώρα θα του μιλάω και την άλλη θα τον καταγγείλω», συμπλήρωσε η ηθοποιός. (Δείτε εδώ τις δηλώσεις της ηθοποιού για τον Δημήτρη Λιγνάδη)

Αναφερόμενη στην ηθοποιό Νατάσα Μανίσαλη, η Μαρία Κανελλοπούλου είπε: «Έχω κάνει τα περισσότερα γέλια μαζί της. Είχα τσακωθεί, ήθελα να τη σπάσω στο ξύλο 10 εκατομμύρια φορές. Αλλά ήταν τόσο η επιτομή της ζωντάνιας και της ζωής. Ήμουν ένας από τους 3 ανθρώπους που ήξερε τι είχε πει ο γιατρός από την πρώτη μέρα», συμπλήρωσε για την αδελφική της φίλη.

«Δεν θεωρώ ότι πρέπει να δικάζονται μαζί και άνθρωποι που δεν έφτιαξαν»

Η Μαρία Κανελλοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» με αφορμή την συμμετοχή της στην σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος» όπου και συμμετέχει. Η γνωστή ηθοποιός μέσα σε όλα μίλησε για την απόφαση να μην παίζονται σειρές του Πέτρου Φιλιππίδη στην τηλεόραση.

Η ίδια δεν στάθηκε μόνο εκεί καθώς θέλησε να αναφερθεί και για τα εμβόλια μιας και αποτελεί για όλους ένα φλέγον ζήτημα.

Η Μαρία Κανελλοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά σχετικά με τη γραμμή πλεύσης που ακολουθούν οι τηλεοπτικοί σταθμοί και δεν παίζουν τηλεοπτικές σειρές που έπαιξε ο Πέτρος Φιλιππίδης λόγω των κατηγοριών βιασμού και απόπειρας βιασμού που εκκρεμούν εις βάρος του η ίδια διαχώρισε τη θέση της.

«Όταν έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης η κάθε υπόθεση δεν μπορώ να καταλάβω πώς κόβεται μία σειρά που έπαιζε ο Φιλιππίδης και ακόμα 50 άνθρωποι. Ο Φιλιππίδης την πληρώθηκε πάρα πολύ καλά τη δουλειά, τις επαναλήψεις και κόβεις ένα μικρό μεροκάματο από ανθρώπους που περιμένουν αυτό το μικρό δυο φορές τον χρόνο. Για αυτούς μπορεί να είναι πολύ μεγάλο. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να δικάζονται μαζί και άνθρωποι που δεν έφτιαξαν. Το βρίσκω υποκριτικό,

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχω κάνει το εμβόλιο αλλά στην αρχή φοβόταν πάρα πολύ. Αυτός είναι και ο λόγος που κατανοεί όσους ακόμη έχουν ενδοιασμούς».