«Είναι λογικό να είναι χάλια ψυχολογικά» - Απασφάλισε για τη δίκη του Φιλιππίδη ο Γιάννης Ζουγανέλης

«Εγώ είμαι κάθετος σε οτιδήποτε βίαιο υπάρχει σε αυτή τη ζωή»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είναι λογικό να είναι χάλια ψυχολογικά» - Απασφάλισε για τη δίκη του Φιλιππίδη ο Γιάννης Ζουγανέλης

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Δευτέρας (28/3) ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη (δείτε εδώ την αναχώρησή του ηθοποιού από το δικαστήριο).

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη

«Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα, διότι από τη μία πλευρά είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος εκπροσωπούσε τον χώρο, από την άλλη όμως συμπεριφέρθηκε κάπως που αν αποδειχτούν όλα αυτά που λέγονται ότι είναι αλήθεια θα με λυπήσει πάρα πολύ. Εγώ είμαι κάθετος σε οτιδήποτε βίαιο υπάρχει σε αυτή τη ζωή και στην καθημερινότητά, λογικά όμως εδώ, πέφτουν τα φώτα πάνω σε ανθρώπους που έχει αγαπήσει ο κόσμος και έτσι είναι μία εύνοια για να ξεκαθαρίσει και να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Εύχομαι να γίνει μία σωστή δίκη και να αποδειχτούν τα πράγματα και να προχωρήσει η ζωή. Είναι λογικό ο Πέτρος Φιλιππίδης να είναι χάλια ψυχολογικά και να έχει χάσει κιλά, εγώ όμως εύχομαι να είναι δυνατός να αντιμετωπίσει αυτά που ο ίδιος προκάλεσε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Η ψυχολογική κατάσταση της πρώτης μάρτυρος κατά του Φιλιππίδη

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για ένα βιασμό και άλλες δύο απόπειρες διεξήχθη το πρωί της Δευτέρας 28/3 με τον ηθοποιό να εμφανίζεται κανονικά στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών. Κανονικά έγινε η έναρξη αφού όλα τα απαιτούμενα πρόσωπα, μάρτυρες και κατηγορούμενος παρέστησαν στην ώρα τους.

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, έγινε αίτημα να συνεχιστεί η δίκη κεκλεισμένων των θυρών καθώς η πρώτη καταγγέλλουσα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη ψυχολογικά. Μάλιστα λέγεται πως η ένταση της ήταν φανερή από τον εξωτερικό χώρο κιόλας, με εκείνη έτοιμη να καταρρεύσει.