«Περνάει το crush σου μην καρφωθείς»: Η τρυφερή ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη για τον Ίαν Στρατή

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Περνάει το crush σου μην καρφωθείς»: Η τρυφερή ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη για τον Ίαν Στρατή

Τον έρωτα τους απολαμβάνουν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής, οι οποίοι άργησαν πολύ να παραδεχτούν τη σχέση τους. Οι δυο τους προτιμούν να κρατούν χαμηλό προφίλ για την προσωπική τους ζωή, ωστόσο ήδη γνωρίζουμε ότι μένουν μαζί και πως και στηρίζει ο ένας τον άλλον όσο περισσότερο γίνεται. Στην πρεμιέρα της θεατρικής του παράστασης «Τα φτηνά Τσιγάρα», βρέθηκε και η Μαίρη, για να στηρίξει τον σύντροφό της. (Δείτε εδώ φωτογραφίες)

Ο έρωτας της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή

Η καραντίνα έφερε τους δύο τους πιο κοντά, καθώς αποφάσισαν να μείνουν περισσότερο μέσα στο σπί τι μαζί με τις 3 γάτες τους. Όμως ήρθε η ώρα ο ταλαντούχος καλλιτέχνης να επιστρέψει στην νυχτερινή διασκέδαση. Στο στέκι που εμφανίζεται αποφάσισε να «ατασκηνώσει» η επιχειρηματίας, όπως αναφέρει και η ίδια χιουμοριστικά.

Το βράδυ του Σαββάτου, η γνωστή Youtuber και επιχειρηματίας σαν μια άλλη… γκρούπι απόλαυσε ξανά τον Ίαν Στρατή στη σκηνή από το πρώτο τραπέζι. Ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία με τον αγαπημένο της τραγουδιστή, γράφοντας: «Περνάει το crush σου. Μην καρφωθείς! Εγώ».

"Λιώνει" στο πλευρό της Μαίρης Συνατσάκη ο Ίαν Στρατής

Η Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατής είναι δυο πρόσωπα τα οποία έχουν επιλέξει φανερά να κρατάνε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή. Μπορεί στην αρχή να μην ήθελαν να αποκαλύψουν πως είναι αρκετά ερωτευμένοι, ωστόσο μετά από τις φήμες που "φούντωσαν", η ίδια αποφάσισε να γνωστοποιήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό πως είναι ζευγάρι.

Μάλιστα, οι δυο τους αποφάσισαν πριν από λίγο καιρό να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους καθώς οι δυο τους αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. -Δείτε εδώ την "ερωτική" φωλιά τους.

Από την άλλη, αν και σπάνια επιλέγουν να κάνουν κάποια κοινή δημόσια έξοδο, η κάμερα του YouWeekly.gr τους απαθανάτισε μαζί. Αναμφίβολα, οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της Ελληνικής showbiz.

Μαίρη Συνατσάκη - Ιάν Στρατής

Ίαν Στρατής - Μαίρη Συνατσάκη

Αποκλειστικές φωτογραφίες Στρατή - Συνατσάκη

Ίαν Στρατής - Μαίρη Συνατσάκη