1,5 χρόνος μετά το Big Brother 1 - Η σημερινή εικόνα της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή

Φωτογραφίες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
1,5 χρόνος μετά το Big Brother 1 - Η σημερινή εικόνα της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή

Περίπου 1,5 χρόνος έχει περάσει από την ημέρα του πρώτου κύκλου του Big Brother. Μπορεί ο δεύτερος κύκλος να έκανε μονοψήφια νούμερα σε τηλεθέαση, ωστόσο, ο πρώτος έκανε μεγάλη επιτυχία, αφού είχε πολύ πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Μια από αυτές ήταν της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή που είχε γίνει viral με τον τσακωμό της λόγω μιας... μπανάνας.

Μετά την συμμετοχή της στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ είδε επιτυχία και όπως είδαμε, πλέον ασχολείται πιο ενεργά με τα stand up show, ενώ πριν από μερικούς μήνες την είχαμε δει και στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι.

Η σημερινή εικόνα της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή από το Big Brother

Η Αφροδίτη ήταν το παράδειγμα σε πολλές κοπέλες πως πρέπει να αγαπάνε το σώμα τους με ή χωρίς παραπανίσια κιλά και αυτό συνεχίζει να κάνει και τώρα. Με κομμένα καρέ μαλλιά, η ηθοποιός και performer στέλνει τα πιο δυνατά μηνύματα.

Οι ολόγυμνες φωτογραφίες της στο Instagram

Η Didi, όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, έχει αποδείξει αλλά και εξομολογηθεί πως δεν έχει κανένα κόμπλεξ και αγαπάει το σώμα της όπως είναι. Μάλιστα, μέσα από τα social media θέλει να περάσει το μήνυμα, πως όλες οι γυναίκες πρέπει να αγαπούν τις ατέλειες τους και να μην φοβούνται ή ντρέπονται να δείξουν το σώμα τους.

Μάλιστα, πρόσφατα η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε δυο φωτογραφία της, όπου την βλέπουμε να ποζάρει ολόγυμνή.

«Πνευματική ελευθερία και ομορφιά. Ας πιστέψουμε με όλη μας τη δύναμη και η δύναμή μας να γίνει αγάπη. Η αγάπη είναι αυτό που μας κάνει όμορφους και δωρεάν!», έγραψε μεταξύ άλλων σε μια λεζάντα της.

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή γυμνή

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή Big Brother γυμνή