The 2night show: «Νάνσυ θέλω να χωρίσουμε» - Σοκαρισμένη η Παρθένα Χοροζίδου με τον Αρναούτογλου

Επικές στιγμές στον αέρα του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The 2night show: «Νάνσυ θέλω να χωρίσουμε» - Σοκαρισμένη η Παρθένα Χοροζίδου με τον Αρναούτογλου

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 29/3 η Παρθένα Χοροζίδου απόψε στο «The 2Night Show». Η γνωστή ηθοποιός υποβλήθηκε μάλιστα και σε μία ενδιαφέρουσα «ανάκριση».

Οι δηλώσεις της Παρθένας Χοροζίδου

«Δεν συμβαίνει τίποτα στην προσωπική μου ζωή, ξηρασία» αποκάλυψε. Τότε, ο παρουσιαστής την προξένεψε αλλά τελικά αποφάισε να την κρατήσει για τον εαυτό του.

«Θέλω να χωρίσουμε για την Παρθένα» είπε ο Γρηγόρης στη Νάνσυ Αντωνίου που τον άκουγε στο κοντρόλ.

«Η Ελένη Καστάνη στο “Κόκκινο Δωμάτιο” – ήταν μόνη και εμείς τα κορίτσια μαζεμένα – μου λέει “έλα λίγο να σου πω” και μου είπε “να έχεις υπομονή και επιμονή γιατί κορίτσια σαν εμάς κάνουν καριέρα μεγαλύτερες. Στις “Τρίχες” ο Αλέξανδρος Ρήγας με έβαζε να φιλάω guest και μυ το έλεγε γιατί το έβρισκε αστείο, προσπαθούσε να με φέρνει σε αμηχανία», είπε η ηθοποιός, η οποία πριν λίγο καιρό είχε ξεσπάσει για τα αρνητικά σχόλια που είχε ακούσει.

«Μου φαίνεται αδιανόητο κοριτσάκια να χειρουργούν το στομάχι τους για να μην ντρέπονται»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Παρθένα Χοροζίδου στο ENJOY της Κυριακάτικης Δημοκρατίας και την Μαρία Ανδρέου.

Η αγαπημένη ηθοποιός που πρόσφατα συγκίνησε με την αποκάλυψη της για τον Κώστα Βουτσά, τοποθετήθηκε για το κίνημα που σε ενθαρρύνει να αγαπήσεις τον εαυτό σου και κυρίως το σώμα σου.

Πέρα από το κίνημα #eimaste_oloi_mazi, ξεκίνησε και ένα άλλο κίνημα, αυτό που λέει να αγαπήσεις το σώμα σου, να μην ντρέπεσαι γι’ αυτό…

Είμαι υπέρ. Μου φαίνεται αδιανόητο κοριτσάκια 16 χρόνων να χειρουργούν το στομάχι τους για να μην ντρέπονται και να μην τους κοροϊδεύει η κοινωνία. Πόσο ευάλωτα είναι αυτά τα παιδιά και γιατί οι γονείς τους δεν τους αλλάζουν τη σκέψη τους; Θα προχωρήσουμε μπροστά άραγε ως κοινωνία ή θα μετράμε κιλά, θερμίδες, κυτταρίτιδα και όλα αυτά τα χαζά πράγματα;

Τι βιομηχανία υπάρχει πίσω από όλα αυτά τα χαζά πράγματα; Τι βιομηχανία υπάρχει πίσω από αυτό; Γιατροί, διατροφολόγοι, μόδα, τι σύστημα; Να μαζεύει λεφτά κάποιος για να κάνει εγχειρήσεις για να είναι αρεστός στην κοινωνία; Γιατί, ο ίδιος άνθρωπος δεν είναι με κιλά ή χωρίς;

Να τα λύσουμε αυτά τα πράγματα για να προχωρήσουμε ως κοινωνία. Να θεωρούμε τους ανθρώπους με τα παραπάνω κιλά υποδεέστερους; Να μαραίνονται κοριτσάκια γιατί δεν φοράνε small νούμερο; Τι καταπίεση είναι αυτή; Σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει αυτό. Οι γονείς πρέπει να δίνουν αξίες στα παιδιά τους. Να είναι υποστηρικτικοί.

Παρθένα Χοροζίδου ξέσπασμα