«Δεν έχω πολύ εύκολη εγκυμοσύνη! Έχω στενάχωρες μέρες» - Η εξομολόγηση της Άννας Μπεζάν

Βρίσκεται στον τρίτο μήνα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν έχω πολύ εύκολη εγκυμοσύνη! Έχω στενάχωρες μέρες» - Η εξομολόγηση της Άννας Μπεζάν

Την πιο ευχάριστη περίοδο της ζωής της βιώνει η Άννα Μπεζάν, καθώς πρόκειται να γίνει μαμά σε μερικούς μήνες. Η όμορφη ηθοποιός βρίσκεται στον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης της και το πρωί της Τρίτης 29/3 παραχώρησε την πρώτη συνέντευξη μετά την αποκάλυψη του χαρμόσυνου νέου, στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

Οι δηλώσεις της Άννας Μπεζάν για την εγκυμοσύνη της

«Δεν έχω πολύ εύκολη εγκυμοσύνη, δόξα τω Θεώ δεν έχω αποκολλήσεις. Έχω όμως πολλούς εμετούς. Τώρα πια που είμαι και τριών μηνών συνεχίζουν… Θα ήταν ψέμα να πω ότι δεν έχω και τις στενάχωρες μέρες.

Υπάρχουν μέρες που ξυπνάω σαν τρελή γιατί νιώθω ότι όλα μου φταίνε. Έχω και τις ανασφάλειες τώρα τελευταία για το αν θα γίνω καλή μητέρα. Ταυτόχρονα, είναι συναρπαστικό γιατί το ανακαλύπτω. Το έμαθα πρώτη εγώ, στην αρχή ήμουν τρομερά σοκαρισμένη, ενώ ο Δημήτρης ήταν πιο ψύχραιμος. Τα συζητήσαμε, τα βάλαμε κάτω και είπαμε ότι το θέλουμε. Το θέλουμε ο ένας με τον άλλον.

Δεν το ξέρουμε ακόμα το φύλο, αλλά υποψιάζομαι ότι είναι αγοράκι. Έλεγα όμως πάντοτε ότι το πρώτο μου παιδί πως θα ήθελα να είναι αγοράκι», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Μπεζάν και Παππάς ξεκίνησαν τις προετοιμασίες - Πήγαν για αγορές μωρουδιακών

Η καλλονή ηθοποιός και ο γιος της Χριστίνας Παππά δεν είναι καιρό μαζί, ωστόσο είναι έτοιμοι για κάνουν την δική τους οικογένεια.

Και οι 2 από την μέρα που αποκάλυψαν το ευχάριστο αυτό γεγονός συνεχώς δημοσιεύουν στα social media κοινές φωτογραφίες αλλά και γενικότερα αναρτήσεις για το παιδί τους.

Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας 21/3 η Άννα Μπεζάν ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως έχουν ξεκινήσει ήδη να κάνουν τις πρώτες τους αγορές για το μωρό. Έτσι, η ίδια δημοσίευσε τον σύντροφός της, την ώρα που εκείνος δοκίμαζε ένα μάρσιπο.

«Γεια σου μπαμπά», έγραψε στην ανάρτησή της η Άννα Μπεζάν.

undefined